Kore Gazisi'nden Genelkurmay Başkanı Özel'e teşekkür

VAN (AA) - Başkale ilçesinde yaşayan Kore Gazisi Abdullah Burgaz, kendisine akülü tekerlekli sandalye hediye eden Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'e teşekkür etti. Genelkurmay Başkanı...

VAN (AA) - Başkale ilçesinde yaşayan Kore Gazisi Abdullah Burgaz, kendisine akülü tekerlekli sandalye hediye eden Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'e teşekkür etti. 

Genelkurmay Başkanı Necdet Özel, Başkale ilçesinde yürümekte zorluk çeken ve yaşı ilerlediği için koltuk değneklerini de kullanamayan Burgaz'a akülü tekerlekli sandalye hediye etti. 

Geçtiğimiz ay, Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Abdullah Barutçu'dan hediyesini teslim alan Burgaz, tekerlekli sandalye sayesinde tüm ihtiyaçlarını kendisinin karşılayabildiğini ve istediği yere gidebildiğini söyledi. 

Sandalye sayesinde namazlarını camide cemaatle kıldığını anlatan Burgaz, "Daha önce birçok yere müracaat ettim ama bir sonuç alamadım. En son taleplerimi duyan Genelkurmay Başkanımız bana akülü araç gönderdi. Artık camiye gelerek namaz kılabiliyorum, kıldığım her namazda da kendisine dua ediyorum. Allan ondan razı olsun. Allah onlara zeval vermesin ve başımızdan eksik etmesin" dedi.

Yerel Haberleri

Trafik Haftasında Uçurtma Şenliği düzenlendi
Göcenoluk’ta yağmur duası ve sıla-i rahim etkinliği
Muş’ta iki ailenin husumeti barışla sonlandı
Kastamonu’da Hıdırellez coşkusu
Başkan Şerifoğulları, Kent Müzesi’ni inceledi
Vatandaşlar trafik konusunda bilgilendirildi
Erzurum için yağmur uyarısı
Çal köyünde 5 bin kişilik köy hayrı düzenlendi
Gondola binebilmek için iskelede dakikalarca sıra beklediler
Porsuk Çayı’ndaki köprüde fotoğraf çekenler yoğunluk oluşturdu