Körfezliler seçim zaferini kutladı

Körfez'de seçim sonuçlarının belirlenmesi sonrası gece saatlerinde AK Parti Körfez İlçe Teşkilatının önünde toplanan vatandaşlar, seçim sonuçlarını...

Körfez'de seçim sonuçlarının belirlenmesi sonrası gece saatlerinde AK Parti Körfez İlçe Teşkilatının önünde toplanan vatandaşlar, seçim sonuçlarını büyük bir coşku içerisinde kutladı.

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinin resmi kaynaklara göre açıklanmasının ardından çok sayıda vatandaş, sonuçları sokakta kutladı. Seçim coşkusunun yaşandığı bir yer ise Körfez oldu. AK Parti Körfez İlçe Teşkilatı önünde toplanan vatandaşlar, sevinçlerini parti teşkilatı ile yaşadı. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Kocaeli Milletvekili Sami Çakır ve AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt de parti önünde toplanan coşkulu kalabalığı selamlayarak atılan sloganlara Rabia işareti yaparak eşlik ettiler.

Kutlama sırasında vatandaşlara seslenen Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, "Seçim sadece ülkemiz için değil tüm ümmet için hayırlı ve mübarek olsun. Bu zafer hem AK Parti'nin hem Milliyetçi Hareket Partisi'nin hem de Büyük Birlik Partili kardeşlerimizin zaferidir. Zaferiniz kutlu olsun. Artık vakit, Türkiye vaktidir" dedi.

Körfezliler seçim zaferini kutladı

Körfezliler seçim zaferini kutladı

Siyaset Haberleri

Manisa’nın tek YRP’li başkanı muhtarlarla buluştu
Prof. Dr. Palabıyık akademisyenlere seslendi: “Gazze için konforunuzu bozun ve cübbenizi giyin”
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Türk Metal Sendikası’na taziye ziyareti
Başkan Bozbey, BURBAK sözünü tuttu
TBMM Genel Kurulu’nda Maden Kanunu Değişikliği Teklifi kabul edildi
’Lüks makam odası’ iddiasıyla ilgili eski başkandan açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özel görüşmesine ilişkin detaylar belli oldu
Başkan Kul: "Kadınlar plajı konusunda çalışmalarımız başladı"
İsrail, BM Genel Sekreteri Guterres’i “yalan haber” yaymakla suçladı
Fatih Erbakan’dan teşekkür ziyaretleri