Korona virüs nedeniyle Sakaryasor’da yarın maça çıkacak oyuncu kalmadı

SAKARYA (İHA) – Sakaryaspor'da, yarın oynanacak Elazığspor maçı öncesinde yapılan korona virüs testinde 10 futbolcunun testinin pozitif çıktı.

SAKARYA (İHA) – Sakaryaspor'da, yarın oynanacak Elazığspor maçı öncesinde yapılan korona virüs testinde 10 futbolcunun testinin pozitif çıktı. Pozitif vakalarla birlikte temaslı olan 11 futbolcunun da aralarında olduğu 21 oyuncu karantinaya alındı.

Sakaryaspor'da yarın Elazığspor'la oynanacak maç öncesinde yapılan korona virüs testlerinde 10 futbolcunun pozitif çıktığı açıklandı. Yarın oynanacak Elazığspor maçı öncesi kulüpten yapılan açıklamada korona virüs testi pozitif çıkan 10 oyuncu ile temaslı 11 oyuncunun karantinaya alındığı bildirildi. Toplamda 21 futbolcunun karantinada olduğu Sakaryaspor'dan yapılan açıklamada, "Elazığspor maçı için yapılan korona virüs testi sonucunda 10 oyuncumuz pozitif çıkmış ve karantinaya alınmıştır. 11 futbolcumuz ise temaslı görüldüğü için izolasyon süreci başlamıştır. Toplamda 21 futbolcumuz karantinaya alınmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadelerine yer verildi.

Spor Haberleri

Develigücü: 3 - Bingöl Gençspor: 2
Dağ bisikletçilerinin mücadelesi nefes kesti
Sakız Adası’nda dostluk turnuvası
Elazığspor’da Play-Off hazırlıkları başlıyor
Bakan Bak’tan TVF Spor Lisesi Erkek Voleybol Takımı için tebrik mesajı
ÇBK Yönetimi Başkan Seçer ile bir araya geldi
Başpehlivanlar arasındaki sözlü tartışma, gerginliğe dönüştü
Konyaspor’da Fahrudin Omerovic dönemi sona erdi
Konyaspor, teknik direktör Fahrudin Omerovic ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdıklarını açıkladı.
Oltalar birincilik için denize atıldı