Koronaya karşı Mehmetçiklere özel otobüsler kalkacak

Kırklareli Valiliğince yapılan açıklamada, 'İlimizden il dışına otobüs seferlerinin 28.03.2020 tarihi saat 17:00'den itibaren geçici olarak durdurulmasından...

Kırklareli Valiliğince yapılan açıklamada, "İlimizden il dışına otobüs seferlerinin 28.03.2020 tarihi saat 17:00'den itibaren geçici olarak durdurulmasından dolayı askerlerimizin memleketlerine gitmeleri için özel otobüsler kaldırılacaktır" denildi.

Kırklareli Valiliğince yapılan açıklamada, "İlimizde vatani görevini yapan, terhis olacak Mehmetçiklerimiz; memleketlerine, sevdiklerinin yanlarına sağlıklı bir şekilde ulaştırılacaklardır. Hiçbir askerimiz ve hiçbir ailemiz bu konuda mağdur edilmeyecek, ivedilikle evlatlarına olan hasretleri giderilecektir. İlimizden il dışına otobüs seferlerinin 28.03.2020 tarihi saat 17:00'den itibaren geçici olarak durdurulmasından dolayı askerlerimizin memleketlerine gitmeleri için özel otobüsler kaldırılacaktır. Bu sebeple hiçbir ailemizin memleketlerinden İlimize kendi özel araçları ile askerlerini almaya gelmemeleri önemle rica olunur. Sevdiklerimize yarın yakın olmak istiyorsak bugün biraz mesafeli olalım" denildi.

Yerel Haberleri

Iğdır Emniyet Müdürü Sakarya, Ağrı Emniyet Müdürü İpar’ı ziyaret etti
Çorum Belediyesi, bakiye yükleme için KİOS sistemi kurdu
Ayağından çıkardığı botlarını yaşlı depremzedeye giydirmişti, kahraman itfaiyecinin ani ölümü Merzifon’u yasa boğdu
‘Dünyanın geleceğinde bizleri neler bekliyor’ paneli düzenlendi
Göreve başlayan personellere genel uyum eğitimi verildi
Ayvacık Kaymakamı veda etti
Gölbaşı ilçesinde ‘Orman Benim’ kampanyası
Aynalı: “Erzurum etkin projelerimizle yeşil bir şehre dönüştü”
Eskişehir’de il tarımsal üretim planlama teknik komitesi 2’nci kez toplandı
İl Genel Meclisinde kesin hesap karara bağlandı