Kula Masterler kendi evinde galip

Ege Masterler Futbol Federasyonu'nun düzenlemiş olduğu 50 takım ve 4 gruptan oluşan Ege Bölgesi Masterler Liginde kendi evinde Şirinyer Masterlar takımını...

Ege Masterler Futbol Federasyonu'nun düzenlemiş olduğu 50 takım ve 4 gruptan oluşan Ege Bölgesi Masterler Liginde kendi evinde Şirinyer Masterlar takımını ağırlayan Kula Masterler sahadan 5-3 galip ayrıldı.

Kula Jeopark Stadında oynanan karşılaşmanın ilk yarısı Kula Masterler'ın 4-0 üstünlüğüyle sona erdi. İkinci yarıya üstün başlayan Kula Masterler karşılaşmadan 5-3'lük skorla galip ayrıldı. Aldıkları galibiyetin ardından bir açıklama yapan Kula Masterler takım kaptanı Süleyman Hancı, "Kula Masterler olarak galibiyet serimizi kendi sahamızda sürdürmeye devam ettik. İyi bir takım olduk. Bu galibiyette emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hedefimiz Kula'nın ismini en iyi şekilde duyurup temsil etmek" dedi.

Kulüp Başkanı Nazif Burşuk ise, "Bu galibiyetle üst sıralara tırmanmaya devam ettik. İlk yılımızda başarılı olmak bize ayrı bir mutluluk veriyor. Galibiyetimizi tüm Kula halkına hediye ediyoruz" diye konuştu.

Kula Masterler kendi evinde galip

Kula Masterler kendi evinde galip

Spor Haberleri

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta Amed Sportif Faaliyetler, ligin 38. haftasında Menemen FK ile 0-0 berabere kalarak sezonu 81 puanla lider tamamladı ve Trendyol 1. Lig’e yükselmeye hak kazandı.
TFF 2. Lig: Karaman FK: 1 - Somaspor: 4
Trendyol Süper Lig: İstanbulspor: 0 - Adana Demirspor: 1 (İlk yarı)
TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta Esenler Erokspor, ligin 38. haftasında Serik Belediyespor’u 6-0 mağlup ederek sezonu 83 puanla lider tamamladı ve Trendyol 1. Lig’e yükselmeye hak kazandı.
Arsenal, Bournemouth karşısında 3 puanı 3 golle aldı
Golden Horn Rowing Cup’ta ilk gün tamamlandı
Trendyol Süper Lig: İstanbulspor: 0 - Adana Demirspor: 1 (Maç devam ediyor)
Beşiktaş, Mustafa Erhan Hekimoğlu’nun sözleşmesini yeniledi
Beşiktaş, MKE Ankaragücü maçı hazırlıklarına başladı
Vanspor FK, Bursaspor maçında sahadan çekildi