Kulplu öğrencilerden büyük başarı

DİYARBAKIR (İHA) – Mardin'de düzenlenen kros yarışmasında büyük bir başarıya imza atan Kulplu öğrenciler Diyarbakır'ı takım olarak birinciliğe...

DİYARBAKIR (İHA) – Mardin'de düzenlenen kros yarışmasında büyük bir başarıya imza atan Kulplu öğrenciler Diyarbakır'ı takım olarak birinciliğe çıkarmayı başardı.

Atletizm Federasyonunca atletizm projesini geliştirme kapsamında, 22 nisan tarihinde Mardin'de düzenlenen Güneydoğu Bölge Kros Yarışması'nda Kulp ilçesinden katılan Kulp Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencilerinden Vahdettin Çiçek bölge ikincisi, Cüneyt Aslan bölge yedincisi, Kulp Zeyrek Ortaokulu öğrencilerinden Melisa Atamlı da bölge üçüncülüğü elde ederek büyük bir başarı elde etti ve Diyarbakır'ı takım olarak birincilik kürsüsüne taşımayı başardı. Müsabaka sürecini değerlendiren Kulp Yatılı Bölge Ortaokulu beden eğitimi öğretmeni Yusuf Saklı, "İlçemiz adına büyük bir kazanım olduğunu ve Türkiye şampiyonasına Kulp'tan öğrenci gönderebilmenin sevinci içerisinde olduğumu ifade edebilirim. Bu başarıların gerçekleşmesinde büyük katkısı olan ilçe Kaymakamı Fatih Dülgeroğlu ve ilçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Kaya'ya çok teşekkür ederim. İnşallah bu başarıların devamı da gelecek" dedi.

Kulplu öğrencilerden büyük başarı

Kulplu öğrencilerden büyük başarı

Türkiye Haberleri

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinin kesin sonuçları açıklandı
Vali Çelik: "Hırsızlık olayları yüzde 80 oranında azaldı"
Başkan Yetişkin, Efeler halkıyla bir araya gelecek
Gölbaşı Belediye Başkanı Odabaşı, geleceğin bilim insanlarının heyecanına ortak oldu
Alaçatı İki Yaka Festivali sokakları karnaval alanına çevirdi
YSK Başkanı Ahmet Yener: "İlan edilen yerlerde 2 Haziran’da seçimler yenilenecek."
Fethiye’de Hıdırellez şenlik havasında kutlandı
Edremit Belediyesi yol çalışmalarına hız verdi
Bakan Ersoy: “Son 22 yılda 5 bin 450 eseri restore ettik”
Başiskele’ye yeni gasilhane