Kupa İzmir’e geldi

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin genç kadın atletleri, İstanbul'da düzenlenen ve 120 sporcunun mücadele ettiği Belediyeler Salon Atletizm Yarışmasında...

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin genç kadın atletleri, İstanbul'da düzenlenen ve 120 sporcunun mücadele ettiği Belediyeler Salon Atletizm Yarışmasında şampiyon oldu.

İstanbul Ataköy'de gerçekleşen ve 22 takımdan toplam 120 sporcunun katıldığı Belediyeler Salon Atletizm Şampiyonasında İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin kadın takımı şampiyon oldu.

Salon yarışmalarında uzun atlamada İzmir Büyükşehir Belediyesporlu Medine Alper, 400 metrede ise Yasemin Zehra Börekçi birinci oldu. 1500 metrede İzmir ekibinden Gülçin Arasan ve yüksek atlamada Asya Çulhaoğlu ikinciliği elde etti.

U20 kadınlarda İzmir Büyükşehir Belediyesi 6 yarışma sonunda 52,5 puanla zirveye çıktı. Şampiyonluğu elde etmenin büyük mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren antrenör Zeynep Karabağlı, "Altyapı odaklı çalışmanın ürünlerini bu tarz şampiyonluklarla almak gerçekten büyük bir keyif. Bu başarıda pay sahibi olan tüm sporcularımı ve antrenörlerimizi kutluyorum" dedi.

Spor Haberleri

Elazığspor’un 3 puanı resmileşti
Bisiklet Türkiye Kupası heyecanı Pamukkale’de yaşanacak
Galatasaray, Sivasspor maçı hazırlıklarını sürdürdü
TFF’den imza açıklaması
Özel Sporcular Masa Tenisi İl Şampiyonası gerçekleştirildi
Bucaspor 1928’un rakibi Diyarbekir Spor
Kepez’in kızları şampiyonlarla oynayacak
Potanın efeleri 1. Ligi istiyor
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF): "18 Temmuz 2024 tarihinde yapılacak seçimli mali genel kurul tarihinin öne çekilmesi talebiyle noter yoluyla bugüne kadar ulaştırılan imza sayısı 109, yine noter yolu ile imzasını çektiğ...
Manisa FK, Boluspor’u konuk edecek