Kurabiyeler şeker hamuru ile süslenecek

Forum Gaziantep Kadınlar Kulübü, kadınların etkileyici geliştirmelerine ve sosyalleşmelerine katkıda bulunan etkinliklerine devam ediyor.

Forum Gaziantep Kadınlar Kulübü, kadınların etkileyici geliştirmelerine ve sosyalleşmelerine katkıda bulunan etkinliklerine devam ediyor.

10 Eylül Cumartesi günü yapılacak Şeker Hamuru Süsleme Atölyesi ile kadınlar, şeker hamuru kullanarak renkli kurabiyeler ortaya çıkaracak. Forum Gaziantep'in her hafta ilgiyle takip edilen Kadınlar Kulübü, bu hafta kadınları Şeker Hamuru Süsleme Atölyesi'nde buluşturacak. 10 Eylül Cumartesi günü 15.00 – 18.00 saatlerinde düzenlenecek ücretsiz etkinlik, kadınların el becerilerini geliştirmenin yanı sıra sosyalleşmelerine de katkıda bulunacak.

Katılımcıların yeteneklerini sergilemelerine olanak verecek atölye çalışmasında, hazırlanmış kurabiyeler butik şeker hamuruyla süslenecek ve ortaya birbirinden renkli kurabiyeler ortaya çıkacak.

Forum Gaziantep Kadınlar Kulübü, 2016 sonuna kadar her cumartesi kadınlara özel atölye çalışmaları düzenlemeye devam edecek.

Yerel Haberleri

Başkan Arslan gençlerle hayır panayırında buluştu
Iğdır Emniyet Müdürü Sakarya, Ağrı Emniyet Müdürü İpar’ı ziyaret etti
Çorum Belediyesi, bakiye yükleme için KİOS sistemi kurdu
Ayağından çıkardığı botlarını yaşlı depremzedeye giydirmişti, kahraman itfaiyecinin ani ölümü Merzifon’u yasa boğdu
‘Dünyanın geleceğinde bizleri neler bekliyor’ paneli düzenlendi
Göreve başlayan personellere genel uyum eğitimi verildi
Ayvacık Kaymakamı veda etti
Gölbaşı ilçesinde ‘Orman Benim’ kampanyası
Aynalı: “Erzurum etkin projelerimizle yeşil bir şehre dönüştü”
Eskişehir’de il tarımsal üretim planlama teknik komitesi 2’nci kez toplandı