Kur’an-ı Kerim’in yakılmasına Eskişehir’den tepki

Eskişehir'de vatandaşlar, İsveç'te aşırı sağcı Rasmus Paludan'ın Stockholm'deki Türkiye Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yakmasına, sabah namazının...

Eskişehir'de vatandaşlar, İsveç'te aşırı sağcı Rasmus Paludan'ın Stockholm'deki Türkiye Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yakmasına, sabah namazının ardından tepki gösterdi.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Türkiye genelinde sabah namazı öncesi ve sonrasında 90 bin camide Stockholm Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim'in yakılmasına tepki gösterildi. Eskişehir'de de İl Müftülüğü tarafından kent merkezindeki Reşadiye Camisi'nde "Kur'an dostları haydi sabah namazında Kur'an ziyafeti ve duada buluşalım" etkinliğiyle Kur'an-ı Kerim'in yakılmasına tepki gösterildi. Etkinlikte, İl Müftüsü Bekir Gerek tarafından kıldırılan namazın ardından, Kur'an-ı Kerim okundu, dualar edildi. Programa, Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Türkiye Haberleri

İstanbul’da yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak
İrlanda’daki Trinity Üniversitesi’nde Filistin’e destek gösterisi
Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: “’Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan için helikopter pisti yapıldı’ iddiaları doğru değildir"
Trafik ekipleri vatandaşları uyardı: ’Hayatla Yarışılmaz’
Başkan Ünlü hafta sonunu sahada geçirdi
Fethiye Babadağ’da teleferik tatbikatı
Sivas-İstanbul arası 7 saat kısaldı: YHT Sivas’a ilk seferini yaptı
Kıbrıs gazisi törenle toprağa verildi
Şehit Astsubay Kıdemli Çavuş Ata Göçmen son yolculuğuna uğurlandı
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı: "İstanbul Boğazı gemi trafiği, BAUISC İlkbahar Trofesi 4. Etap - Boğaz ve Şamandıra Yarışı’nın sona ermesi üzerine güney-kuzey yönlü olarak açılmıştır.”