Kurumlar arası voleybolda şampiyonları belli oldu

Sivas'ta 40 takımın yer aldığı merhum Fahrettin Sağlam anısına düzenlenen 'Kurumlar arası voleybol turnuvası' tamamlandı.

Sivas'ta 40 takımın yer aldığı merhum Fahrettin Sağlam anısına düzenlenen "Kurumlar arası voleybol turnuvası" tamamlandı. Turnuva sonunda kadınlarda Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, erkeklerde ise Sivas Gençlik ve Spor şampiyon oldu.

Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından emekli şube müdürü merhum Fahrettin Sağlam anısına düzenlenen "Kurumlar arası voleybol turnuvası" sona erdi. 43 gün süren heyecan dolu turnuvanın müsabakaları Taha Akgül Spor Salonu ve Mecnun Otyakmaz Spor Salonunda oynandı. 40 takımın yer aldığı müsabakalar büyük heyecan içerisinde geçerken, takımlar dereceye girebilmek için rakipleriyle kıyasıya mücadele etti. Kurumlar arası voleybol müsabakalarında dereceye giren takımlar için ödül töreni düzenlendi. Başarılı kurumlara kupa ve madalyalarını Vali Yardımcısı Adem Taşpınar, Gemerek Kaymakamı Muhammed Taha Büyükserin, Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç ve kurum müdürleri takdim etti.

Spor Haberleri

Fenerbahçe’den İrfan Can Kahveci ve Osayi Samuel açıklaması
Çermikli karateciler Batman’dan 9 madalyayla döndü
Fenerbahçe: "İrfan Can Kahveci’nin sol ayak arka alt adelesinde yırtık, Bright Osayi Samuel’in ise sol ayak bileğinde ödem ve kanama tespit edilmiştir."
Hull City, Teknik Direktör Liam Rosenior ile yolları ayırdı
7’den 70’e spor yapma imkanı sunuldu
Hazırlık maçı: Erbaaspor: 2 - Elazığspor: 1
Thiago Silva, Brezilya ekibi Fluminense’ye transfer oldu
Elazığlı antrenör Tekoğlu, 1. Lig’de
Ferhat Akbaş, 3 yıl daha Eczacıbaşı Dynavit’te
Varto’da voleybol turnuvası