Kurumsal kalite süreçlerini veri yönetimi ofisi yürütüyor

Atatürk Üniversitesi Rektörlüğü bünyesinde, veri bütünlüğünün sağlanması ve analizi amaçlarına yönelik olarak oluşturulan Veri Yönetimi Ofisi...

Atatürk Üniversitesi Rektörlüğü bünyesinde, veri bütünlüğünün sağlanması ve analizi amaçlarına yönelik olarak oluşturulan Veri Yönetimi Ofisi Koordinatörlüğü yöneticileri, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı'yı ziyaret etti.

Koordinatör Prof. Dr. Hasan Seçen ile yardımcıları, Dr. Öğr. Üyesi Mürüvvet Demiral Üzan ve Dr. Öğr. Üyesi Erol Üzan, Rektör Çomaklı'yı makamında ziyaret ederek ofisin halihazırdaki çalışmaları, hedefleri ve yöntemleri hakkında bilgi ve görüş alışverişinde bulundular.

Veri Yönetimi Ofisi Koordinatörlüğünün, kurumsal kalite süreçlerinin izlenmesi ve değerlendirilmesi, iyileştirmeye yönelik çalışmalar, üniversitenin ulusal ve uluslararası düzeyde görünürlüğü, ileriye yönelik kurumsal stratejik plan ve hedeflerin belirlenmesi amaçlarına yönelik olarak kurulduğunu söyleyen Rektör Prof. Dr. Ömer Çomaklı, çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.

Prof. Dr. Çomaklı: "Veri Yönetimi Ofisi, Atatürk Üniversitesinin uluslararasılaşma hedefleri kapsamında, önde gelen dünya üniversiteleri sıralama kuruluşları ile iletişime geçerek gerekli ilk adımları atıyor. Ofis diğer birimler ile koordinasyon içinde çalışarak verilerin elde edilmesi, yönetilmesi, analiz edilmesi ve karar verme mekanizmaları açısından önemli bir göreve sahip. Üniversite yönetimi olarak Veri Yönetimi Ofisine çalışmalarında her türlü desteği vereceğiz" dedi.

Türkiye Haberleri

1 Mayıs ve 19 Mayıs’ta İstanbul, Ankara ve İzmir’de raylı sistemlerde ulaşımın ücretsiz olmasına dair karar Resmi Gazete’de
Marmaris’te Hollanda "Kral Günü" resepsiyonu düzenlendi
Tel Aviv’de Gazze’deki esirlerin aileleri ve destekçileri sokağa indi
Kırcaali’den Gençoğlu’na ziyaret
Askeri bando Hakkari’de konser verdi
Tarsus Belediyesi kırsal mahallerde yol bakım çalışmasını yoğunlaştırdı
Kuyucak’ta ’Karapınar Dede Hayrı’ geniş katılımla gerçekleştirildi
Malazgirt’te ‘Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen Seçimi’ yapıldı
TAV Havalimanları’nın kurucu ortağı Sani Şener yönetimi bırakıyor
Su birikintisine düşerek hayatını kaybeden Edanur Gezer için cenaze töreni düzenlendi