Küsi Erzurum’da Toplanacak

Ar-Ge ve yenilikc¸ilik kapasitesini artırarak u¨lke ekonomisinin gelis¸mesine katkı sagˆlamayı amac¸layan ve Kamu-U¨niversite-Sanayi I·s¸birligˆi (KU¨SI·)...

Ar-Ge ve yenilikc¸ilik kapasitesini artırarak u¨lke ekonomisinin gelis¸mesine katkı sagˆlamayı amac¸layan ve Kamu-U¨niversite-Sanayi I·s¸birligˆi (KU¨SI·) Strateji Belgesi ve Eylem Planı kapsamında olus¸turulan KU¨SI· C¸alıs¸ma Grubu'nun 6. Koordinasyon Toplantısı, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Ersan Aslan, Müsteşar Yardımcısı Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, Bilim ve Teknoloji Genel Müdürü Doç. Dr. İlker Murat Ar ve 81 ilden 96 öğretim üyesinin katılımıyla Erzurum Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.

13 Mayıs 2016 tarihinde Palan Otel'de gerçekleştirilecek toplantıda Erzurum'daki sanayici ve akademisyenlerin işbirliğine yönelik ortamın oluşturulmasına yönelik Üniversite-Sanayi Ortak oturumu, Erzurum'da KÜSİ Çalışmaları, iller bazında yapılan KÜSİ faaliyetleri, firma-akademisyen eşleştirme c¸alıs¸maları ve KU¨SI·'nin su¨rdu¨ru¨lebilir bir yapıya kavus¸turulması ic¸in yapılabilecekler hakkında go¨ru¨s¸ alışverişinde bulunulacak. Toplantı, 14 Mayıs Cumartesi günü misafir öğretim üyeleri ve Bakanlık personeline Erzurum'un tarihi ve kültürel dokusunun tanıtılacağı şehir gezisi ile son bulacak.

Yerel Haberleri

Iğdır Emniyet Müdürü Sakarya, Ağrı Emniyet Müdürü İpar’ı ziyaret etti
Çorum Belediyesi, bakiye yükleme için KİOS sistemi kurdu
Ayağından çıkardığı botlarını yaşlı depremzedeye giydirmişti, kahraman itfaiyecinin ani ölümü Merzifon’u yasa boğdu
‘Dünyanın geleceğinde bizleri neler bekliyor’ paneli düzenlendi
Göreve başlayan personellere genel uyum eğitimi verildi
Ayvacık Kaymakamı veda etti
Gölbaşı ilçesinde ‘Orman Benim’ kampanyası
Aynalı: “Erzurum etkin projelerimizle yeşil bir şehre dönüştü”
Eskişehir’de il tarımsal üretim planlama teknik komitesi 2’nci kez toplandı
İl Genel Meclisinde kesin hesap karara bağlandı