Kütahya MTAL çalışmalarıyla göz dolduruyor

Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından gelişmiş teknolojiye sahip CNC tezgahlarıyla donatılan Kütahya Mesleki ve...

Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından gelişmiş teknolojiye sahip CNC tezgahlarıyla donatılan Kütahya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin öğrenci ve öğretmenleri tarafından imal edilen konsept ürünler, İçişleri Bakanlığı Kütahya İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğüne bağlı İlçe Nüfus Müdürlüklerine teslim edildi.

Kütahya Valisi Ali Çelik tarafından ziyaret edilen Nüfus Müdürlüklerinde yapılan çalışma beğeni ile karşılanırken, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu konuyu kişisel hesabından paylaştı.

Büyük beğeni kazanan çalışmalar Kütahya'daki Meslek Liselerinin kat ettiği mesafeyi ve geldiği noktayı göstermesi açısından önem arz ettiği belirtildi.

Konuyla ilgili İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada," Kütahya'nın en köklü meslek lisesi olan Kütahya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni yaptıkları bu çalışmalardan dolayı tebrik eder, İl Millî Eğitim Müdürlüğü olarak katkılarından dolayı Mesleki Teknik Eğitim Genel Müdürlüğümüze ve Valimiz Ali Çelik'e şükranlarımızı sunarız" denildi.

Eğitim Haberleri

Bayburt’ta ’Dinin Direği Namaz’ temalı bilgi yarışması düzenlendi
Anaokulu öğrencileri hünerlerini ’Anneler Günü’ için sergiledi
Kütahya Dumlupınar Üniversitesi’nde mezunlar buluşması
Kütahya Dumlupınar Üniversitesi’nde mezunlar buluşması
Bakan Tekin ‘Orijinal Atatürk Portresi Sergisi’nin açılışını gerçekleştirdi
AFAD "100 bin arama kurtarma personeli" hedefiyle Şırnak’ta gönüllü ekipler yetiştiriyor
Öğrencilerden Tarım Okulu ziyareti
Merkezefendi’de 8. Sınıf öğrencileri için motivasyon semineri gerçekleştirildi
Gabar Dağı eteklerinde öğrencilere afet farkındalık eğitimi verildi
Silopi’de liseler arası altın ödüllü ses yarışması