Kütahya'da, Tarım ve İnsan Fotoğraf Sergisi

KÜTAHYA (AA) - Kütahya Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, 'Tarım ve İnsan' konulu 6. Ulusal Fotoğraf yarışmasında dereceye giren 60 eserlerin yer aldığı sergiyi açtı.Sevgi Yolu'nda...

KÜTAHYA (AA) - Kütahya Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, "Tarım ve İnsan" konulu 6. Ulusal Fotoğraf yarışmasında dereceye giren 60 eserlerin yer aldığı sergiyi açtı.

Sevgi Yolu'nda açılışı gerçekleştirilen sergide konuşan İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdür Vekili Mustafa Kurt, ulusal yarışmada dereceye giren ve sergilenmeye değer bulunan 60 fotoğraftan oluşan sergiye ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

Kentteki fotoğraf severlerin de bu gibi yarışmalara katılmalarını isteyen Kurt, "Bakanlığımıza bağlı Eğitim Yayım ve Yayınlar Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen 6. Tarım ve İnsan Ulusal Fotoğraf Yarışması'nda dereceye giren fotoğraflar, beş gün süre ile Kütahya'da sanatseverlerin beğenisine sunulacak. Sergide tarım, hayvancılık, toprak, su ürünleri, gıda ve muhafazası, tarım ürünlerinin işletilmesi ve değişik konularda, çiftçi, çiftçi ailelerinin ve köylülerin yaşantılarına dair fotoğraflar sergileniyor" diye konuştu.

Yerel Haberleri

Hacı adayları kutsal yolculuğa hazırlanıyor
Özel bireylerin eğitim hayatına katkı sağlayacak çalıştay sona erdi
Gaziantep OSB Başkanı Şimşek’ten 1 Mayıs mesajı
Kilis’te kan bağışı kampanyası
"Seni Unutmadık Kardeşim" projesiyle Ağrı’dan Hatay’a umut ışığı ulaştı
Şehit Muhammet Koçak için mevlit okutuldu
Atatürk Üniversitesi, dijital geleceğe emin adımlarla yürüyor
Kadooğlu ve yönetim kurulu üyelerinden Fatma Şahin’e ziyaret
Şahin: “Bu büyük ailenin en önemli parçası emekçi kardeşlerimizdir”
Tecrübelerini gençlere anlattı