Kyle O’Quinn Fenerbahçe Beko’da

Fenerbahçe Beko, pivot Kyle O'Quinn ile sezon sonuna kadar anlaşma sağladı.

Fenerbahçe Beko, pivot Kyle O'Quinn ile sezon sonuna kadar anlaşma sağladı.

Fenerbahçe Beko, uzun yıllar NBA'de forma giyen başarılı pivot Kyle O'Quinn ile 2020-21 sezonunun sonuna dek anlaşmaya vardı. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Dünyanın en önemli basketbol organizasyonu olan NBA'de sekiz sezon boyunca, dört farklı takımda forma şansı bulan ve önemli bir NBA kariyeriyle ilk kez Avrupa'ya gelecek olan Birleşik Amerikalı pivot, Fenerbahçe Beko'nun uzun oyuncu rotasyonunun en önemli parçalarından biri olacak.

Bu anlaşmanın Kulübümüze ve Kyle O'Quinn'e hayırlı olmasını diliyor, sporcumuzun sarı-lacivertli forma altında zaferlerle dolu bir sezon yaşamasını temenni ediyoruz."

Spor Haberleri

Elazığ Belediyesi, “O sene, bu sene” sloganı ile Elazığspor temalı YKS deneme sınavı gerçekleştirdi
Gaziantep FK: "Türkiye Futbol Federasyonu ve hakemlerimiz üzerinden kalan son dört maçta yapılacak tüm açıklamaların kimseye bir faydası olmayacağı gibi kalan dört maçta da büyük sorunları beraberinde getireceğinin endiş...
Off-Road yarışları nefesleri kesecek
Spor A.Ş. sporcularından MTB Cup C3’te 3 madalya
Kayserili öğrencilerin bileği bükülmüyor
Fenerbahçe, Teknik Direktör İsmail Kartal ile Edin Dzeko arasında sorun yaşandığına dair çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
Osmaniye’de yeşil sahada evlilik teklifi
Şampiyon yüzücü, Edirne’ye altın madalyayla döndü
Abdullah Avcı: “Trabzonspor her zaman yarışmak zorundadır”
Ertuğrul Doğan: “Boğaza o bayrağı asmak istiyoruz”