Lifebox’a yeni özellik eklendi

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre bulut depolama servisi lifebox platformuna eklenen yeni özellik sayesinde telefon rehberini de yedeklemeye imkan doğdu.

Bulut depolama servisi lifebox'a rehber yedeği özelliği eklendi.

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre bulut depolama servisi lifebox platformuna eklenen yeni özellik sayesinde telefon rehberini de yedeklemeye imkan doğdu. Rehber yedekleme özelliği kullanılarak rehberde kayıtlı olan numaraların silinme ihtimaline karşı önem alınabiliyor. Bünyesinde 800 milyon dijital içeriği barındıran lifebox'a eklenen rehber yedekleme özelliğiyle kullanıcılar telefonlarındaki tüm rehberi güvenle bu saklama alanına yedekleyebiliyorlar. Buradaki tüm bilgileri diledikleri zaman telefona geri yükleyebiliyorlar. Ayrıca lifebox'a yükledikleri rehber bilgilerini webden görüntüleyip telefona ya da bilgisayara indirebiliyorlar.

Aylık 5 GB saklama alanı hediye ediyor

Türkiye'nin popüler bireysel depolama servislerinden lifebox'ta kullanıcıların deneyimlemesi için uygulamayı indiren ve giriş yapan herkese aylık 5 GB saklama alanı hediye ediliyor. Bunun yanı sıra dileyen kullanıcılar için aylık 50 GB, 500 GB ve 2,5 TB saklama alanına sahip paketlerden de yararlanılabiliyor.

Teknoloji Haberleri

Çilimli’de bilim fuarı açıldı
Teknolojik atıklar geri dönüşüm ile giysiye dönüştü
En çok kiralama teknoloji ürünlerinde yapılıyor
DENİB’in genç buluşçuları ödülleriyle buluştu
Bilim Merkezi ilk etkinliğe ev sahipliği yaptı
Romanyalı öğrenciler Akdeniz Belediyesinin öğrenme merkezini inceledi
Savunma Sanayii Başkanı Görgün: “Ana yüklenicilerimiz, alt yüklenicilerimiz, KOBİ’lerimizle koordineli bir şekilde hizalanmamız gerektiğinin farkındayız”
Çorlulu öğrencilerden büyük başarı
Velimeşe Anadolu Lisesi’nden Bilim Fuarı
Eşsiz ekran deneyimi sunan Excalibur monitörler ile profesyoneller ve oyun tutkunlari fark oluşturuyor