Lise son sınıf öğrencileri Üniversiteyi gezdi

Üniversite adayı öğrenciler, yaklaşan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesinde Düzce Üniversitesi hakkında daha kapsamlı bilgi alabilmek ve...

Üniversite adayı öğrenciler, yaklaşan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesinde Düzce Üniversitesi hakkında daha kapsamlı bilgi alabilmek ve yerleşkeyi yerinde görmek için ziyaretlerini artırdı.

Yıl boyunca Düzce'den ve şehir dışından yüzlerce öğrenciyi yerleşkesinde misafir eden Düzce Üniversitesi, Düzce Cumhuriyet Anadolu Lisesi ve Zonguldak Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerini ağırlayarak, Düzce Üniversitesi'nde yürütülen eğitim-öğretim faaliyetleri, öğrencilere yönelik gerçekleştirilen sosyal ve kültürel etkinlikler hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Düzce Üniversitesi'ni sabah saatlerinde ziyaret eden Düzce Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencileri ve rehber öğretmenleri, Mühendislik Fakültesini ve Sağlık Bilimleri Fakültesini ziyaret ederek, Fakültelerie ait derslikler ve laboratuvarlar hakkında yetkililer tarafından bilgilendirildi.

Öğleden sonra Düzce Üniversitesi Konuralp Yerleşkesi'ne konuk olan Zonguldak Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ise İlahiyat Fakültesini ziyaret etti. Burada İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Karagöz tarafından karşılanan misafir öğrenciler ve rehber öğretmenleri, fakülte hakkında bilgilendirildi.

Düzce Üniversitesi'ne gerçekleştirdikleri ziyaretin kendileri için çok verimli geçtiğini söyleyen öğrenciler ve rehber öğretmenler, Üniversite yetkililerine teşekkür etti.

Lise son sınıf öğrencileri Üniversiteyi gezdi

Lise son sınıf öğrencileri Üniversiteyi gezdi

Türkiye Haberleri

Vali Köşger: “Bağımlılığa feda edilecek tek bir ferdimiz yok”
Bursa’nın trafiği ve imarı için IPA ile işbirliği
TSK’den anlamlı etkinlik
TDV Uluslararası İyilik Ödülleri sahiplerini buluyor
Bozdoğanlı minikler trafik kurallarını öğrendi
Beşiktaş Gençlik Festivali Konserleri’nde Gross Grubu ve Paptircem sahne aldı
ESBİM Esenyurt’ta işsizlik sorununu çözüyor
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek: "Macaristan’ın Türk Yatırım Fonu’na üye olma isteğini memnuniyetle karşılıyoruz"
Afyonkarahisar Belediyesi çölyak hastalarını unutmadı
Başkan Büyükkılıç, Talas Gençlik Merkezi’nde gençlerle buluştu