Maçın ardından

Denizlispor Teknik Direktörü Altıparmak: 'Taraftarımızdan özür diliyoruz, gerekenleri yaparak bu takımı ayağa kaldıracağız'

DENİZLİ (AA) - PTT 1. Lig'de sahasında Albimo Alanyaspor'a 1-0 mağlup olan Denizlispor'un teknik direktörü Mehmet Altıparmak, mağlubiyet için taraftardan özür dilediğini, takımı ayağa kaldırmak için gerekenleri yapacaklarını belirtti. 

Altıparmak, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, maça çok iyi başladıklarını, karşılaşmanın ilk 10-15 dakikasında bir gol pozisyonu yakaladıklarını fakat bunu değerlendiremediklerini ifade etti.

Albimo Alanyaspor'un ligin en formda takımı olduğunu dile getiren Altıparmak, şöyle devam etti:

"Biz de son haftalarda iyi mücadele etmeye başladık. Sahadan 3 puanla ayrılmamız gereken bir maçtı ama kaybettik. Takımda ve kentte birlik ve beraberlik sağlandı ama her şey futbolcularda bitiyor. Önümüzde 11 tane final haftamız var. Ben uzun süre çok güzel başarılar elde ettiğim takımda, sahamızda ilk maçımıza çıktım. Bu mağlubiyeti hazmedemiyorum. Bir an önce bu kaostan çıkmamız gerekiyor. Bunun için de 3 puana ihtiyacımız var. Taraftarımızdan özür diliyoruz, gerekenleri yaparak bu takımı ayağa kaldıracağız."

- "Kazanmasını bildik"

Kazanmak için mücadele etmek gerektiğini vurgulayan Albimo Alanyaspor'un teknik direktörü Hüseyin Kalpar, kazanmak için çok iyi mücadele ettiklerini söyledi. 

Kalpar, şunları kaydetti:

"Bizim için çok zorlu ve önemli bir maçtı. Denizlispor'un stresinden, telaşından faydalanmamız gerektiğini oyuncularımla paylaştım. Bunun sonucunda bulduğumuz golle galip geldik. Sahada istediğimiz oyunu tutturamadık ama sahada 1-0'ı koruma adına çok güzel mücadele ettik. İstediğimiz oyunu oynayamasak da kazanmasını bildik. Oyuncularımızı kutluyorum, inşallah kazanmaya devam edeceğiz."

 

Spor Haberleri

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde normal sezon sona erdi
Trendyol Süper Lig: Fatih Karagümrük: 1 - Antalyaspor: 0 (İlk yarı)
Erel’in heyecanı salona sığmadı, hareketleriyle Vural’a benzetildi
Vincenzo Montella’dan Fatih Terim’e ziyaret
TFF, E-Bilet sistemi ihale sürecinin başladığını açıkladı
Trendyol Süper Lig: Fatih Karagümrük: 0 - Antalyaspor: 0 (Maç devam ediyor)
Ayvalıkgücü taraftarından BŞB Başkanı Akın’a ‘tribüne gel’ çağrısı
TSSF Paletli Yüzme Kulüplerarası Büyükler Türkiye Şampiyonası’nda 3 Türkiye rekoru
Muhammed Dursun, Dubai’ye bileniyor
Bakırköy Ataspor Kulübü, Paletli Yüzme Türkiye Şampiyonası’nda üst üste ikinci kez şampiyon