Maçın ardından

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Kutlu:

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, galip geldikleri Karşıyaka maçına ilişkin, "2-0'lık net bir skor elde ettik" dedi.

Kutlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, iki takımın da kötü zemine rağmen iyi mücadele verdiklerini belirtti.

İlk yarının hem kendileri hem de rakip açısından sıkıntılı geçtiğini kaydeden Kutlu, "İkinci yarı geçmiş haftalardaki iyi oyunumuzu ortaya koyduk ve 2-0'lık net bir skor elde ettik" diye konuştu.

Takım olarak ligin ikinci yarısına büyük bir değişimle girdiklerini aktaran Kutlu, gönderdikleri 13 oyuncuya karşın 11 yeni oyuncu aldıklarını anımsattı.

Değişimin kolay olmadığını ifade eden Kutlu, şunları söyledi:

"Son 3 maçı kazanıyoruz. Şimdi önümüzde zorlu Şanlıurfa maçı var. Çıkışımızın süreceğini düşünüyorum. Oyuncularımın moral ve motivasyonu üst düzeyde. İlk 6 arasına girme hedefimiz doğrultusunda çaba göstereceğiz."

- Karşıyaka cephesi

Karşıyaka Teknik Sorumlusu Rıza Tuyuran da iyi bir mücadele olduğunu ifade etti.

Planlamalarına rağmen topu iyi kullanamadıklarını dile getiren Tuyuran, "Az hata yapan maçı kazanacaktı. Biz biraz daha fazla hata yaptık. Top kontrolünün zor olduğu çok kötü bir zeminde oynadık" diye konuştu.

Mağlubiyete takılmadan hedefleri doğrultusunda sonuna kadar mücadele vereceklerini vurgulayan Tuyuran, en kısa zamanda yenilgiyi telafi edeceklerini kaydetti.

 

Spor Haberleri

Konyaspor: "Yönetim Kurulumuzun oy birliğiyle aldığı karara göre; Sportif Direktörümüz Ali Çamdalı, Teknik Direktörümüz oldu."
Tolunay Kafkas: "4 maçımızdan 2 tanesini alıp ligde kalacağımıza çok inanıyorum"
Sergen Yalçın: "Ödemelerle ilgili hiçbir sıkıntı yok"
Süper Lig’de 34. hafta görünümü
Trendyol Süper Lig: Fatih Karagümrük: 4 - Antalyaspor: 1 (Maç sonucu)
Alanyaspor, Ankaragücü maçı hazırlıklarına başladı
Salomon Çeşme Yarı Maratonu için koordinasyon toplantısı yapıldı
Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde normal sezon sona erdi
Trendyol Süper Lig: Fatih Karagümrük: 1 - Antalyaspor: 0 (İlk yarı)
Erel’in heyecanı salona sığmadı, hareketleriyle Vural’a benzetildi