Maçın ardından

Adana Demirspor Teknik Direktörü Karaman:

ADANA (AA) - PTT 1. Lig'de sahasında Elazığspor'u 2-1 yenen Adana Demirspor'un teknik direktörü Ünal Karaman, "Gösterdikleri mücadeleden dolayı oyuncularımı kutluyorum. Güzel bir galibiyet aldık" dedi.

Karaman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, ligde her maçın zor olduğunu söyledi. Bu maçı kazanırken de zorluk yaşadıklarını belirten Karaman, "Bu ligde her takım rakibini yenebilir, her takım her maçtan puan alabilir" ifadesini kullandı.

Ünal Karaman, her takımın hedefi olduğunu, bazılarının şampiyonluk, bazılarının ise play-off'a kalma hesapları yaptığını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Artık hatanın çok hasar verebileceği haftalara girdik. Oyuncularımız çalışıyorlar, antrenman yaparak, hazırlanarak gayret gösteriyorlar. Talihsiz bir gol yedik. 1-0 öndeyken 2-0 yapabileceğimiz pozisyonlar yakaladık ama değerlendiremedik. İkinci golü atabilsek, kalan dakikalarda daha rahat maç izleyebilirdik. Gösterdikleri mücadeleden dolayı oyuncularımı kutluyorum. Güzel bir galibiyet aldık."

 

- Elazığspor cephesi

 

Elazığspor Teknik Direktörü Ümit Özat ise Adana Demirspor oyuncularını ve teknik direktör Karaman'ı tebrik etti.

Bundan sonraki maçlarında Adana Demirspor'a başarılar dileyen Özat, "Çok ortada bir maç oldu. Çok net olan, verilemeyen bir penaltımız var. Herkesin görmesi gereken bir penaltıydı. 'Penaltıyı görmüyorum' diyenin aklından şüphe ederim. Devamında kaçırdığımız pozisyonlar var, 1-1'den sonra yakaladığımız pozisyonlar var ama olmayınca olmuyor. İzleyenlerin zevk aldığı mücadele oldu" değerlendirmesinde bulundu.

Spor Haberleri

Ziraat Türkiye Kupası: Beşiktaş: 0 - MKE Ankaragücü: 0 (İlk yarı)
Boks şampiyonası sona erdi
Ziraat Türkiye Kupası: Beşiktaş: 0 - MKE Ankaragücü: 0 (Maç devam ediyor)
Beşiktaş, MKE Ankaragücü maçına 2 değişiklikle çıktı
TFF, Süper Lig’de 35. haftanın VAR kayıtlarını açıkladı
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve İstanbulspor Başkanı Sarıalioğlu, PFDK’ya sevk edildi
Fenerbahçe’den İrfan Can Kahveci ve Osayi Samuel açıklaması
Çermikli karateciler Batman’dan 9 madalyayla döndü
Fenerbahçe: "İrfan Can Kahveci’nin sol ayak arka alt adelesinde yırtık, Bright Osayi Samuel’in ise sol ayak bileğinde ödem ve kanama tespit edilmiştir."
Hull City, Teknik Direktör Liam Rosenior ile yolları ayırdı