Malatya asayiş haberleri kısa kısa

Malatya Emniyet Müdürlüğü sorumluluk bölgesinde son 24 saatte meydana gelen asayiş olayları. Kısa, kısa.

ARANMASI OLAN ŞAHISLAR

Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde; Yaralama, Borçlunun Ödeme Şartını İhlal ve Kullanmak İçin Uyuşturucu ve Uyarıcı madde satın almak suçlarından (6) şahıs yakalanarak adli mercilere teslim edilmiştir.

KAYIP ŞAHIS

 Zafer mahallesinde ikametinden ayrılan ve kendisinden haber alınamayan Ö.S.S. isimli erkek şahsın aranmasına ve adli işlemlere başlanılmıştır.

KASTEN YARALAMA

Tandoğan mahallesinde müşteki Z.T. isimli bayan şahıs, H.T. isimli erkek şahıs tarafından darp edilmiş olup, adli işlemlere başlanılmıştır.

AÇIKTAN HIRSIZLIK

Bulgurlu Köyünde C.Ç. isimli erkek şahsın çalıştığı  iş yerindeki iş makinalarından 450 lt mazotun çalan şahıs/şahısların arama/yakalama çalışmalarına ve adli işlemlere başlanılmıştır.

KASTEN YARALAMA

H.Çiftliği mahallesinde müşteki A.Ş isimli erkek şahıs, Ö.F.K. isimli erkek şahıs tarafından darp edilmiş olup, adli işlemlere başlanılmıştır.

İŞYERİNDEN HIRSIZLIK

Zafer Mahallesinde E.H. isimli erkek şahsın işyerinde asılı bıraktığı ceketini ve cebindeki 72 tl paranın çalınması olayını gerçekleştiren şahıs/şahısları arama/yakalama çalışmalarına ve adli işlemlere başlanmıştır.

MALA ZARAR VERME

Zafer mahallesinde M.E.D. isimli erkek şahsın evinin önünde park ettiği aracının arka ve ön camlarının sert bir cisimle kırılması olayını gerçekleştiren şahıs/şahısların arama/yakalama çalışmalarına ve adli işlemlere başlanılmıştır.

MOTOSİKLET HIRSIZLIĞI

Yamaç mahallesinde S.Y. isimli erkek şahsın belirtilen adreste park ettiği ve kilitlediği  motosikletinin çalınması olayını gerçekleştiren şahıs/şahısların arama/yakalama çalışmalarına ve adli işlemlere başlanılmıştır.

TAKSİRLE YARALAMA

Malatya ilimiz genelinde meydana gelen 7 yaralamalı trafik kazasında; 10 vatandaşımız yaralanmıştır.

TRAFİK UYGULAMALARI

Trafik ekiplerince yapılan uygulamalarda 2 trafik kazasına müdahale edilmiş, 821 araç kontrol edilmiş, 295 araca 43.620 TL cezai işlem uygulanmış ve 6 araç trafikten men edilmiştir.

Asayiş Haberleri

Tokat’ta uyuşturucu satıcısı tutuklandı
Hediyelik eşya yapılan evde yangın
Sulama kanalında başı kesilmiş ceset bulundu, 3 kişi gözaltına alındı
Bartın’da 6 eve eş zamanlı uyuşturucu operasyonu
İtalya’da atık su artıma tesisinde kaza: 5 ölü, 1 yaralı
10 ayrı suçtan aranan suç makinesi yakalandı
Çaldığı motosikletle yakalandı
Temizlediği tüfek ateş alınca saçmalar başına isabet etti
Düğün konvoyunda trafiği tehlikeye sokan şahıslar yakalandı
Bolu’da kazada 4 yaşındaki kız ve annesi yaralandı