Malatyalı hentbolcular başarıya doymuyor

Sivas ilinde yapılan Yıldız Kızlar Grup Birinciliğinde Malatya Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü Hentbol takımı 1. olması nedeniyle İl Müdürü Mustafa Sadi FINDIKLI’yı makamında ziyaret etti

Hentbol Federasyonun 2013 yılı faaliyet programında yer alan, 25 – 28 Mart 2013 tarihleri arasında, Sivas ilinde yapılan Yıldız Kızlar Grup Birinciliğinde Malatya Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü Hentbol takımı 1. olması nedeniyle İl Müdürü Mustafa Sadi FINDIKLI’yı makamında ziyaret etti.


İl Müdürü Mustafa Sadi FINDIKLI bir konuşma yaparak ‘’ Hentbol takımımıza verdiğimiz emeklerin karşılığını sürekli almaktayız. Sivas’da yapılan Yıldız Kızlar Grup Birinciliğinde de Hentbol takımımız bir üst grupta yarışmalarına rağmen rakiplerini farklı yenerek şampiyon oldular. Umarım 11 – 14 Nisan 2013 tarihleri arasında İlimizde düzenlenecek olan Türkiye Hentbol Yıldız Kızlar Yarı Final Şampiyonasında da derece elde ederek bizlere bir mutluluk daha yaşatacaklarına inanıyorum. Grup birinciliğinde şampiyon olmaları nedeniyle hem sporcularımızı hem de antrenörümüz Yeliz ÇAKIR’ı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum’’ dedi. 

Spor Haberleri

Ayrılık sonrası Tuncay Şanlı’dan ilk açıklama
Sergen Yalçın sezon sonunda Antalyaspor’dan ayrılacağını açıkladı
Ali Çamdalı: “Fenerbahçe’ye karşı çok değerli bir puan aldık”
İsmail Kartal: “Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız”
İbrahim Üzülmez: "Son 3 haftada karakterimizi göstererek alkışlanmak istiyoruz"
Samsunspor’dan gözaltına alınan taraftarları için açıklama
TFF 3. Lig Play-Off: 52 Orduspor FK: 1 - Ayvalıkgücü Belediyespor: 1
Fenerbahçe son 2 deplasmanda 4 puan bıraktı
TFF 3. Lig: Anadolu Üniversitesi: 1 - Efeler 09 Spor Futbol Kulübü: 2
Trendyol Süper Lig: Antalyaspor: 1 - Pendikspor: 2 (Maç sonucu)