Manisa Büyükşehir Belediyesi dolandırıcılara karşı uyardı

Manisa Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün özel kalemi olduğunu iddia ederek,...

Manisa Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün özel kalemi olduğunu iddia ederek, iş insanlarının arandığı yönünde ihbarlar alındığı belirtilerek, bu tür dolandırıcılara itibar edilmemesi çağrısında bulunuldu.

Manisa Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada şunlara yer verildi: "Son günlerde "Mustafa Ünlü" adıyla bazı Manisalı iş insanları aranarak büyükşehir belediye başkanımız Cengiz Ergün'ün özel kalemi olduğu ve bir takım taleplerde bulunduğu yönünde belediyemize ihbarlar düşmektedir. Büyükşehir belediyemiz, başkanımız ve tüm yönetim kadroları hiçbir zaman ve hiçbir şekilde herhangi bir talepte bulunmamıştır ve bulunmayacaktır. Hemşehrilerimizden ricamız, bu tür taleplerde bulunanlara itibar etmemeleri ve 155 polis imdat hattına bu kişileri bildirmeleridir"

Asayiş Haberleri

Beylikdüzü E-5’te işçi servisi devrildi: 13 yaralı
Amasya’da 3 tır kupası taşıyan tır devrildi, 1 yaralı
Arkadaşının IBAN tuzağına düştü, hapse girdi
Mersin’de sahte ilanlarla dolandırıcılık yapan 3 şüpheli yakalandı
Mersin’de terör operasyonu: 7 gözaltı
Zonguldak’ta 2 hırsızlık zanlısı yakalandı
77 ilde "SİBERGÖZ-37" operasyonu: Çevrimiçi Çocuk Müstehcenliği ve Tacizi ile Mücadele kapsamında 156 şüpheli yakalandı
77 ilde çevrimiçi çocuk müstehcenliği ve tacizi ile mücadele kapsamında düzenlenen “SİBERGÖZ-37” operasyonlarında 156 şüpheli yakalandı.
Niğde - Ankara Otoyolu’nda otobüs şarampole devrildi: 2 ölü, 40 yaralı
Tartıştığı ailesini bıçakla rehin aldı, aile bireylerini itfaiye tahliye etti