Manisa’da Kartlı Sayaç Kullanıcılarına ’Bayram’ Kolaylığı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, elektronik kartlı sayaç kullanan abonelerin 9 günlük bayram...

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, elektronik kartlı sayaç kullanan abonelerin 9 günlük bayram tatilinde sularının kesilmemesi için kartlarının önceden tanımlatmalarının yeterli olacağı bildirildi.

MASKİ Genel Müdürlüğü, bayram tatili dolayısıyla vatandaşlara büyük kolaylık sağlayacak bir çalışmaya imza attı. 9 günlük bayram tatili boyunca vatandaşların sayaçlarındaki suyun bitmemesi için kartlarını tanımlatmaları halinde sularının kesilmeyeceği belirtildi. MASKİ Genel Müdürlüğü merkez binası ve Yarhasanlar şubesi ile ilçelerde, 4 Temmuz 2016 Pazartesi ve 8 Temmuz Cuma günü açık olacak. Aboneler, bu tarihlerde de hem dolum yaptırabilirken hem de kartlarını tanımlatabilicekler. 1 Haziran 2016 tarihinden sonra kartlarına dolum yapan vatandaşların bayram boyunca suları kesilmeyecek. Bayram boyunca suları kesilmeyecek olan vatandaşlar, tatil dönüşü kullandıkları suyun parasını ödeme merkezlerinden ödeyebilecek. Kartlı sayaçlarını tanımlatmayan veya unutan vatandaşlar avans yükleme noktalarından kartlarına dolum yapabilecek.

Yerel Haberleri

Başkan Aslan: “Basın özgürlüğü, demokrasinin temel taşlarından biridir”
Altunkaya resim yarışmasında ödüller sahiplerini buldu
Berat Alkan güreşte Türkiye şampiyonu
Akçakoca OSB taleplerini bakana iletti
OEDAŞ ve Türk Telekom’dan Başkan Ataç’a ziyaret
Gönüllülere teşekkür belgesi
El emeği ürünler Hanımeli Sokak’ta
Eryalçın “Marmara’da mercanlar yok olma noktasına geldi”
Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden gazi son yolcuğuna uğurlandı
Düzce TSO Meclisi olağan üstü toplandı