Marketçiler, Zincir Marketlere “Sınırlama” İstedi

Adanalı marketçiler, ürün sağlayıcı Aksiyon Kozmetiğin düzenlediği 'Adanalı marketçileri tanıştırma' etkinliğinde buluştu.

Adanalı marketçiler, ürün sağlayıcı Aksiyon Kozmetiğin düzenlediği "Adanalı marketçileri tanıştırma" etkinliğinde buluştu.

Firma yetkilisi Ays Gerçeker, sektörün içinde bulunduğu sorunlara dikkat çekerek Ulusal zincir market şubelerine sınırlama getirilip, pazar günü kapalı olmasının, mahalle aralarında bulunan yerel marketlerin yaşaması için bir zorunluluk olduğunu söyledi.

Ulusal Zincir Market şubelerinin kazandıkları paraların vergisini İstanbul gibi diğer şehirlere aktardığına dikkat çeken Ays Gerçeker, "Oysa yerel marketler kazandıklarının vergisini Adana'ya yatırıyor. Adanalının parası Adana'da kalmalı. Burada istihdam sağlanıyor. Zincir marketler markasız ürünleri ucuza satarken, yerel marketler ise markalı ürünleri ucuza satılıyor. Ayrıca yerel markette ürün yelpazesi daha geniş. Bunun için yerel marketler desteklenmeli ve yaşamalı. Bunun ilk adımı olarak zincir market şubelerine sınırlama getirilmeli ve pazar günü kapatılmalıdır" dedi.

Yerel Haberleri

Belediye başkanı 1 Mayıs’ta çöp kamyonunun arkasında mesai yaptı
Akondroplazi hastası gençlerin sevgileri engel tanımadı
Niksar’da koyunların yayla yolculuğu başladı
Spor Programının Temel Bileşenleri
Yeşilay ile işbirliği protokolü imzaladılar
Hakkarili aileden yavru sincaplara şefkat eli
Antalya’da 1 Mayıs coşkusu
Bingöl’den Gazze’ye un yardımı
Gazipaşa Tarım Fuarı 14’üncü kez kapılarını açtı
İsrail’in Gazze’ye saldırılarını oturma eylemiyle protesto ettiler