Markette çok miktarda kaçak tütün ürünü ele geçirildi

Manavgat'ta bir şahsın işlettiği markette çeşitli markalarda gümrük kaçağı sigara, elektronik sigara ve çok miktarda kaçak nargile tütünü ele geçirildi.

Manavgat'ta bir şahsın işlettiği markette çeşitli markalarda gümrük kaçağı sigara, elektronik sigara ve çok miktarda kaçak nargile tütünü ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde; Antalya'nın Manavgat ilçesinde bulunan Evrenseki Mahallesi'nde kaçakçılık ile mücadele çerçevesinde çalışma yürütüldü. B.D. isimli şahsın işlettiği markette Antalya İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü, Manavgat KOM Timi ve Çolaklı Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan aramada; 90 paket çeşitli markalarda gümrük kaçağı sigara, 37 adet tek kullanımlık elektronik sigara, 164 kutu çeşitli aromalarda yaklaşık 50 kilogram kaçak nargile tütünü ele geçirildi.

Olay ile ilgili adli işlemlere başlanıldığı öğrenildi.

Asayiş Haberleri

1 Mayıs’ta polise mukavemet gösteren 52 şüpheliye tutuklama talebi
Çorum’da otomobil şarampole devrildi: 1 ölü, 1 yaralı
İstanbul’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde taşkınlık yaparak polise mukavemette bulunan ve adliyeye sevk edilen 65 şüpheliden 52’si tutuklama talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi.
Köpeklerden kaçarken otomobilin çarptığı genç canından oluyordu
Alanya’da halk otobüsü şoförü ile yolcu arasındaki ‘ücret’ tartışması kamerada
Burdur’da önüne köpek çıkınca kontrolden çıkan otomobil şarampole devrildi:1 yaralı
Ordu’da polis ekipleri, Trafik Haftası’nda vatandaşı bilgilendirdi
MSB:"Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit ettiği 6 PKK’lı teröristi etkisiz hâle getirdi."
Denize giren 14 yaşındaki Melih, hayatını kaybetti
Ardahan’da trafik kazasında can pazarı yaşandı