Masada 4 galibiyet 4 mağlubiyet

Masa Tenisi Erkekler 2.Ligi'nde mücadele eden Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, birinci devre ilk etapta 4 galibiyet 4 mağlubiyet aldı.

Masa Tenisi Erkekler 2.Ligi'nde mücadele eden Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, birinci devre ilk etapta 4 galibiyet 4 mağlubiyet aldı.

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Erkekler 2.Lig birinci devre 1. Etap maçları Bursa'da tamamlandı. 15-17 Kasım tarihlerinde Dikkaldırım Spor Salonu'ndan oynanan karşılaşmalarda Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü ilk gün maçlarında İzmir Büyükşehir Belediyespor ve Zonguldak İl Özel İdare Yolspor'u 3-1'lik skorla mağlup ederken, Etimesgut Bld. Gelişimspor'a ise 3-1 mağlup oldu. İkinci gün sabah seansından Kocaeli Bld. Kağıtspor'a 3-1 mağlup olan Bursa ekibi, günün diğer maçlarında Altay'ı 3-0 ve Real Mardin takımını ise 3-1 mağlup etti. Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü son gün maçlarında KubuşBoylersanMTi takımına 3-2, Tokat Bld. Plevnespor'a 3-1 mağlup oldu.

Oynanan 8 maçın ardından 4 galibiyet 4 mağlubiyet alan Bursa Büyükşehir Belediyespor, Masa Tenisi Erkekler 2.Ligi birinci etabını 12 puanla 7.sırada tamamladı.

Masada 4 galibiyet 4 mağlubiyet

Masada 4 galibiyet 4 mağlubiyet

Spor Haberleri

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, şampiyon boksörlerle bir araya geldi
Bakan Göktaş, milli sporculara verdiği ’ziyaret’ sözünü yerine getirdi
Elazığ Belediyesi, “O sene, bu sene” sloganı ile Elazığspor temalı YKS deneme sınavı gerçekleştirdi
Gaziantep FK: "Türkiye Futbol Federasyonu ve hakemlerimiz üzerinden kalan son dört maçta yapılacak tüm açıklamaların kimseye bir faydası olmayacağı gibi kalan dört maçta da büyük sorunları beraberinde getireceğinin endiş...
Off-Road yarışları nefesleri kesecek
Spor A.Ş. sporcularından MTB Cup C3’te 3 madalya
Kayserili öğrencilerin bileği bükülmüyor
Fenerbahçe, Teknik Direktör İsmail Kartal ile Edin Dzeko arasında sorun yaşandığına dair çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
Osmaniye’de yeşil sahada evlilik teklifi
Şampiyon yüzücü, Edirne’ye altın madalyayla döndü