Melikgazi’de Arabalı Sinema Günleri’nde bu hafta ’Ip Man 4’

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu 15 Ağustos 2020 Cumartesi günü saat 21.00'de gerçekleştirilecek Arabalı Sinema Günleri'ne tüm Kayserilileri...

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu 15 Ağustos 2020 Cumartesi günü saat 21.00'de gerçekleştirilecek Arabalı Sinema Günleri'ne tüm Kayserilileri davet etti. Bu hafta açık havada dev ekranda "lP MAN 4" filmi gösterilecek.

Korona virüs günleri kapsamında vatandaşlara moral vermek amacıyla "Arabalı Sinema Günleri" düzenlediklerini ifade eden Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu şunları söyledi:

"Bizler bu zorlu süreçte vatandaşlarımıza farklı kültürel ve sosyal etkinlikler düzenliyoruz. Etkinliklerimize Melikgazili hemşerilerimiz ile buluşturmaya devam edeceğiz. Büyük ilgi gören açık hava arabalı sinema etkinliğimizi vatandaşlarımız çok sevdi. Filmlerin seslerinin kapalı devre radyo sistemi ile dinlenebildiği etkinlikte vatandaşlarımız araçlarından inmeden film izliyor. Bizde belediye olarak, çay, mısır ve dondurma ikram ediyoruz. Arabalı Sinema günlerinde bu hafta "lP MAN 4" filmi gösterimde olacak. 15 Ağustos 2020 Cumartesi günü saat 21.00'de Erenköy Mahallesinde Erciyes Üniversitesi Ana Giriş Karşısı Otopark Alanında gerçekleştireceğimiz etkinliğimize tüm sinemaseverleri bekliyoruz."

Yerel Haberleri

Van’da Filistin için meşaleli yürüyüş yapıldı
Esenlerli gençler “Filistin Özgürlük Dansı Gösterisi”nde bir araya geldi
Samsun’da 1919 metrelik bayrakla "Fener Alayı ve Gençlik Haftası" yürüyüşü
Balıkesir’de yeni muhtarın hayrı 2 bin kişiyi buluşturdu
Vali Aksoy’dan ‘Kırım Tatar Sürgünü’ paylaşımı
Babaeski’de yağmur ve şükür duası yapıldı
Eskişehir Türk Ocağı 2024 Milli Kültür Bilgi yarışmasının final etapları düzenlendi
Vali gençlik yürüyüşüne katıldı
Kütahya İl Emniyet Müdürü Hakan Sıralı’nın misafiri minik İkra
Manisa’da pedallar 19 Mayıs için çevrildi