"Meram'da Kış" yarışmasının ödülleri verildi

KONYA (AA) - Meram Belediyesi tarafından düzenlenen '4 Mevsim Meram' isimli fotoğraf yarışmasının 'Meram'da Kış' konulu ikinci etabının ödülleri düzenlenen törenle verildi.Meram Belediyesi...

KONYA (AA) - Meram Belediyesi tarafından düzenlenen "4 Mevsim Meram" isimli fotoğraf yarışmasının "Meram'da Kış" konulu ikinci etabının ödülleri düzenlenen törenle verildi.

Meram Belediyesi Meclis salonundaki ödül töreninde ilk olarak, eserleri sergilemeye layık görülen fotoğrafçılara plaketleri verildi. Daha sonra yarışmada ilk 3’e giren fotoğrafçılara hediye çekleri Meram Belediye Başkanı Fatma Toru tarafından verildi.

Yarışmada, "Tarihi Solumak" adlı fotoğrafıyla birinci olan Hüseyin Bostancı'ya 3 bin lira, "Oduncu" adlı fotoğrafıyla ikinci olan Seyit Konyalı'ya 2 bin lira ve "İnlice'nin Koyunu" adlı fotoğrafıyla üçüncü olan Ali Işık’a da bin liralık hediye çeki verildi.

Toru, yaptığı konuşmada, fotoğraf yarışmasının, Meram’ın güzelliklerinin ortaya çıkarılmasında önemli bir rol oynadığını söyledi.

Fotoğrafların Meram'ın güzelliklerini anlatmada yardımcı olduğuna işaret eden Toru, şöyle devam etti:

"Yarışmaya katılan eserlerin hepsi birbirinden güzel. İlkbahar mevsimiyle ilgili fotoğraf yarışmamız da başlamış oldu. Değerli sanatçılarımızın objektifinden Meram’da ilkbahar fotoğraflarını da görmeyi arzu ediyorum. Yeni bağlanan mahallelerle birlikte ilçemizde gerek tarihi gerekse kültürel doku ve doğal güzellikler açısından çok önemli yerler var. Bu güzelliklerin keşfedilmesi hem ilçemizin tanıtımı hem de turizm potansiyeli açısından önem taşımaktadır. Emeği geçen tüm fotoğrafçılarımıza ve sanatseverlerimize tekrar teşekkür ediyorum."

Yerel Haberleri

Burhaniyeli güvenlik görevlisi gözyaşları arasında toprağa verildi
DBB Başkanları birimleri denetledi
Bursa Uludağ Üniversitesinin acı günü
Çocuklarını kanallardan uzak tutun
Kafasına poşet takılan leyleğin yardımına ekipler yetişti
Selçuk Üniversitesinde ‘Özgürlük için Kampüsteyiz’ nöbeti başladı
Tokat’ta minik Hatice’nin büyük iyiliği: Gazze’deki çocuklar için ödülünü bağışladı
ASÜ öğrencileri Gazze nöbetine başladı
Atatürk Üniversitesi’nde bilimsel teşvik töreni
BŞEÜ’den sesler Filistin ve Doğu Türkistan için yükseldi