Mersin İdmanyurdu deplasmanda kayıp

Deplasmanda Altınordu'ya konuk oldukları maçı 3-1 kaybeden Mersin idmanyurdu'nun teknik direktörü Levent Arıkdoğan, yakaladıkları pozisyonları değerlendiremediklerini...

Deplasmanda Altınordu'ya konuk oldukları maçı 3-1 kaybeden Mersin idmanyurdu'nun teknik direktörü Levent Arıkdoğan, yakaladıkları pozisyonları değerlendiremediklerini söyledi.

TFF 1. Lig'in 7. haftasında Altınordu'ya konuk olan Mersin İdmanyurdu, rakibine 3-1'lik skorla yenildi. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Levent Arıkdoğan, İzmir'e gelirken maçı kazanacaklarına inandıklarını söyledi. İlk yarıda istedikleri oyunu sahaya yansıttıklarını söyleyen Arıkdoğan, "Karşılıklı ataklar vardı. Bizim direkten dönen topumuz vardı. Altınordu'nun kaptırdığı toplarla sonuca gideceğimizi umuyorduk. Kazandığımız toplarla çok iyi pozisyonlar yakaladık ama değerlendiremedik. İkinci yarıya iyi başlayan taraf yine bizdik. Rakibi engelledik ve pozisyon aradık. Duran toptan gelen bir gol vardı. Golden önce faul vardı ama hakeme saygı duyduk. 1-0'dan sonraki pozisyonlar bizi üzdü. Oyuncularımı bu yönde ikaz edeceğim" dedi.

Spor Haberleri

UEFA Şampiyonlar Ligi: Borussia Dortmund: 1 - Paris Saint-Germain: 0
THY Euroleague: Fenerbahçe: 89 - Monaco: 78
Teknik Direktör Gülay’dan Turgutluspor taraftarına çağrı
Galatasaray, Sivasspor maçı hazırlıklarını sürdürdü
Fenerbahçe, Konyaspor maçı hazırlıklarına başladı
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi: Çağdaş Bodrumspor: 78 - Tofaş: 80
Müdür Kılıç’tan Yalova’ya yeni yatırım müjdesi
Cengiz Şeremet hayatını kaybetti
11. Yeşilay Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek
Geleneksel Türk Okçuluk Turnuvası’nda Türkiye Şampiyonu Manisa oldu