Mersin’de sel ve yıldırım hayatı olumsuz etkiledi

Mersin'in Silifke, Mut ve Erdemli ilçelerinde aşırı yağışın ardından sel meydana gelirken, Silifke ilçesinde ise yıldırım düşmesi sonucu 40 küçükbaş...

Mersin'in Silifke, Mut ve Erdemli ilçelerinde aşırı yağışın ardından sel meydana gelirken, Silifke ilçesinde ise yıldırım düşmesi sonucu 40 küçükbaş hayvan telef oldu.

Erdemli ve Mut ilçelerinin yüksek kesimlerindeki mahallerde sel felaketi yaşanırken, Silifke ilçesine bağlı Yeniçıktı Mahallesi'nde Ömer Uyguç'a ait ağıla yıldırım düşmesi sonucu 40 küçükbaş hayvan telef oldu. Mut ilçesine bağlı Narlı Mahallesi'nde aşırı yağışla birlikte oluşan sel hayatı olumsuz etkiledi. Selden dolayı yollarda çökme meydana gelirken, çok sayıda araç hasar gördü. Erdemli ilçesinde ise sağanak yağış yolların hasar görmesine neden oldu. İlçeye bağlı Karahıdırlı, Köserelli, Küstülü, Hüsametli ve Kızılen mahallelerinde de sel meydana geldi. Selden dolayı bazı mahallelerdeki yollar ulaşıma kapandı. Bu bölgelerde araçlar güçlükle ilerlerken, bazı yollarda da çökme meydana geldi.

Mersin’de sel ve yıldırım hayatı olumsuz etkiledi

Mersin’de sel ve yıldırım hayatı olumsuz etkiledi

Asayiş Haberleri

Yolcu otobüsünde kaçak sigara ele geçirildi
Yakın arkadaşlarını öldüren 2 sanığa müebbet hapis talebi
Konya’da 6 kişinin öldüğü kazada araç sürücüsü mahkemede mağdur aileden helallik istedi
Başakşehir’de işçilerin kaldığı 2 katlı yatakhanede korkutan yangın
Sosyal medyada terör propagandası yapan şahıs gözaltına alındı
Savcılık düğmeye bastı jandarma operasyon yaptı
Erciş’te tefecilik operasyonu
Eyüpsultan’da okul müdürünü silahla yaralayan öğrenci olay sonrası video paylaştı
MSB: "Irak’ın kuzeyindeki Gara bölgesinde tespit edilen 2 PKK’lı terörist daha hava harekâtıyla etkisiz hâle getirildi."
Bursa’da uyuşturucu tacirlerine 525 yıl hapis