Mesut Bakkal: “Kaybederken de bir şeyler kazanıyorsunuz”

A. Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, 1-0 mağlup oldukları Eyüpspor maçında iyi mücadele ettiklerine değinerek, 'Kaybederken de bir şeyler kazanıyorsunuz'...

A. Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, 1-0 mağlup oldukları Eyüpspor maçında iyi mücadele ettiklerine değinerek, "Kaybederken de bir şeyler kazanıyorsunuz" dedi.

Spor Toto 1. Lig'in ilk haftasında A. Denizlispor, konuk olduğu Eyüpspor'a 1-0 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından maçı değerlendiren A. Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, "Oynadığımız oyunun karşılığı bu değil. 1-0'dan sonra biz de biraz öne çıkmayı düşündük. Dengeli giden bir oyun. Eyüpspor, çok iyi mücadele eden bir takım. Eksiklerimize rağmen oyunlarımız görevlerini iyi yaptılar. İyi yoldayız, üzerine katarak devam edeceğiz. Oynanan oyundan memnunum. İyi mücadeleci bir lig başladı. Kaybederken de bir şeyler kazanıyorsunuz" dedi.

"Şanssız bir gol yedik"

Eyüpspor'un etkili hücum oyuncularına karşı hafta içinde çalışmaları olduğunu aktaran Bakkal, "Özellikle 70. dakikaya kadar iyi bir Denizlispor vardı. Şanssız bir gol yedik. Bu böyle devam etmez kaliteli takıma karşı pozisyon vermemek bence artı bir şey. Ne yaptığını bilen bir takım vardı sahada" ifadelerini kullandı.

Spor Haberleri

Busenaz Sürmeneli, Avrupa şampiyonu
Dünya ve olimpiyat şampiyonu milli boksör Busenaz Sürmeneli, Avrupa Boks Şampiyonası kadınlar 66 kilo finalinde Albina Moldazhanova’yı yenerek kariyerinin ilk Avrupa şampiyonluğunu elde etti.
Milli eskrimci Enver Yıldırım, Paris kotası aldı
İsmail Yüksek maça devam edemedi
Trendyol Süper Lig: Hatayspor: 0 - Başakşehir: 1 (İlk yarı)
Bursaspor’un efsane futbolcusu Gürsu son yolculuğuna uğurlandı
Trendyol Süper Lig: Fenerbahçe: 1 - Beşiktaş: 0 (İlk yarı)
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi: Çağdaş Bodrumspor: 67 - Manisa Büyükşehir Belediyespor: 87
TFF3. Lig: 1984 Muşspor: 1 - Çankaya FK: 1
Buse Naz Çakıroğlu, üst üste üçüncü kez Avrupa şampiyonu