METEM’den Kızılay’a 51 ünite kan bağışı

Osmancık Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kızılay Kulübü, öğrencileri tarafından kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Osmancık Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kızılay Kulübü, öğrencileri tarafından kan bağışı kampanyası düzenlendi. Kampanyada 51 ünite kan bağışında bulunuldu.

Osmancık METEM ve Kızılay tarafından ortaklaşa düzenlenen kan bağışı kampanyası okul binası bahçesinde gerçekleşti. Burada kan vermek isteyenler ve öğrenciler gerekli formları doldurduktan sonra Kızılay yetkililerine kan bağışı yaptı. Kan bağışı yapmak isteyen 18 yaşını doldurmuş öğrenciler kampanyaya katıldı.

Düzenlenen kampanyaya öğrenciler kan vererek destek olurken, askeri personellerin de katıldığı kan bağışında 51 ünite kan bağışı alındı.

Osmancık METEM öğrencisi Mustafa Dölcü, öğrenciler olarak kan bağışında bulunmaktan dolayı mutlu olduklarını dile getirerek "12. Sınıf öğrencisiyim, aşçılık bölümü okuyorum. 18 yaşımı tamamladığım için kan bağışı gerçekleştirdim. İlk kez kan bağışında bulundum. Bizim sayemizde belki bir can daha kurtulabilir, çok güzel bir duygu" dedi.

Kampanya sonunda Kızılay Osmancık Temsilcisi Osman Sivritepe, METEM idareci ve öğrencilerine sertifikalarını takdim etti.

Türkiye Haberleri

Vali Çelik: "Hırsızlık olayları yüzde 80 oranında azaldı"
Başkan Yetişkin, Efeler halkıyla bir araya gelecek
Gölbaşı Belediye Başkanı Odabaşı, geleceğin bilim insanlarının heyecanına ortak oldu
Alaçatı İki Yaka Festivali sokakları karnaval alanına çevirdi
YSK Başkanı Ahmet Yener: "İlan edilen yerlerde 2 Haziran’da seçimler yenilenecek."
Fethiye’de Hıdırellez şenlik havasında kutlandı
Edremit Belediyesi yol çalışmalarına hız verdi
Bakan Ersoy: “Son 22 yılda 5 bin 450 eseri restore ettik”
Başiskele’ye yeni gasilhane
Cips çalmaya çalışan karga dükkan sahibine yakalanınca kaçtı