MHP adayları sanayi esnafı ile bir araya geldi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) milletvekili adayları, Antalya teşkilatları ile birlikte Akdeniz Sanayi sitesini esnafını ziyaret ederek 24 Haziran'ın önemini...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) milletvekili adayları, Antalya teşkilatları ile birlikte Akdeniz Sanayi sitesini esnafını ziyaret ederek 24 Haziran'ın önemini anlattı.

Ziyarete MHP Antalya Milletvekili adaylarından 8 aday katıldı. Ziyarette MHP Antalya Milletvekili Ahmet Selim Yurdakul, "Burası Antalya'mızın kalbi ve bizler de 19 ilçenin ardından, yaklaşık 1 aylık yoğun bir çalışmadan sonra Akdeniz Sanayi Sitesinde esnaf ve işçi vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Burası yalnızca Antalya için değil, Burdur, Isparta, Afyon ve Mersin gibi komşu illere de hizmet veren bir sanayi bölgesi. Burada diyebilirim ki ülkemizin en kaliteli işçiliği var. Akdeniz Sanayi Sitesindeki işyerleri Avrupa'dan dahi güzel işler çıkartıyorlar. Her işlerinin çok üst sınıf referansları var. Vatandaşlarımız buraya gelerek gönül rahatlığı ile hizmet alabilirler. Araç tamirinden, mobilya tasarlanmasına kadar geniş bir alanda üst düzeyde iş üretiliyor" dedi.

Yurdakul, konuşmanın ardından Cumhur ittifakını ve MHP'ni destekleyeceği sözünü verenlere Türk Bayraklı ve 3 Hilalli rozet taktı.

MHP adayları sanayi esnafı ile bir araya geldi

MHP adayları sanayi esnafı ile bir araya geldi

Siyaset Haberleri

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş: “Elim bir kazada hayatını kaybeden İran Cumhurbaşkanı Sayın İbrahim Reisi’ye Allah’tan rahmet diliyor; ailesine, dost ve kardeş İran halkına başsağlığı dileklerimi iletiyor, acılarını paylaş...
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: "İran Cumhurbaşkanı Reisi ve İran Dışişleri Bakanı Abdullahiyan ile beraberlerindeki heyetin helikopter kazasında hayatlarını kaybetmelerinden büyük üzüntü duyuyoruz."
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İran halkına, hükümetine en derin taziyelerimi iletiyorum"
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "Türkiye ve Pakistan İslam dünyasının sesini duyurabilmek için birlikte çalışmaya devam edecek. Türkiye ve Pakistan’ın ortak çalışmaları çok kritik coğrafyalarda barış, huzur ve refahın sağl...
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, henüz Filistin’i tanımamış ülkelere Filistin’i tanıma çağrısında bulunarak, “İsrail’in suçlarına kalkan olan ülkeler de artık bu yanlıştan çok geç olmadan dönsünler” dedi.
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "(Pakistan’la) Afganistan’da kalıcı istikrar için iş birliği yapacağız" dedi.
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan: "(Pakistan’la) Özellikle ticaret alanında var olan 1 milyar dolarlık ticaret hacmini 5 milyar dolara çıkarmak için ortak bir hedef koyduk."
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Pakistan Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Muhammed İshak Dar ile yaptığı ortak basın toplantısında, "Malesef İran’dan gelen vefat haberleri bizleri derinden üzmüştür. İran Cumhurbaşka...
Suudi Arabistan Veliaht Prensi Selman Japonya ziyaretini erteledi
Bakan Uraloğlu, Uluslararası Ulaştırma Forumu Zirvesi’ne katılacak