MHP Diyarbakır İl Başkanlığı için Yıldırım ismi öne çıkıyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Diyarbakır İl Başkanının görevden alınması üzerine il başkanlığı için 50'den fazla başvuru yapıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Diyarbakır İl Başkanının görevden alınması üzerine il başkanlığı için 50'den fazla başvuru yapıldı.

Geçtiğimiz günlerde MHP Diyarbakır İl Başkanlığındaki görevden alınmalardan sonra il başkanlığı için 50'den fazla başvurunun yapıldığı öğrenildi. Diyarbakır İl Başkanlık adaylığı için Ankara'da MHP Genel Merkezine giden ve aralarında eski MHP Diyarbakır il ve ilçe yöneticilerinin de olduğu 3 ismin geçtiği ve Diyarbakır'ın mevcut bazı ilçe başkalarının da desteklediği eski il başkan yardımcısı olan Özkan Yıldırım'ın ismi yoğun olarak il başkanlığı için öne çıktığı öğrenildi.

Milliyetçi Hareket Partisinde İl Başkan Yardımcılığı görevi yapan iş insanı Özkan Yıldırım, çiftçi ve TMO müteahhitliğinin yanı sıra Diyarbakır'da özellikle pandemi döneminde vatandaşlara yaptığı çok sayıda gıda yardımları ve çocuklara giyim yardımları ile biliniyor. 2018 yılında Diyarbakır'da bağımsız milletvekili adayı olan Yıldırım, aynı zamanda Diyarbakır'da ve siyaset camiasında sevilen bir insan olması nedeni ile adaylığı çok konuşulan isimler arasında olduğu kaydedildi.

Siyaset Haberleri

TBMM Başkan Kurtulmuş: “Kadına karşı şiddetin önlenmesinde Türkiye olarak son yıllarda önemli mesafeler kat ettiğimizi sevinerek ifade ediyorum"
TBMM Başkanı Kurtulmuş: "(Güney Afrika’nın İsrail’e açtığı ‘soykırım’ davası) Türkiye olarak Uluslararası Adalet Divanı Sözleşmesi’nin 63. maddesi gereği biz de bu mahkeme süreçlerine müdahil olacağız"
Çin Devlet Başkanı Xi: “Gazze’de kapsamlı ve sürdürülebilir bir ateşkesin derhal gerçekleştirilmesi çağrısında bulunuyoruz”
Çin Devlet Başkanı Xi, Paris’te Macron ve von der Leyen ile bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sudan Egemenlik Konseyi Başkanı El Burhan ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hamas Siyasi Büro Başkanı Heniye ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan öğretmen atamaları ile ilgili açıklama
Gazze’de ateşkesin 42’şer günlük üç aşamadan oluştuğu iddiası
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Hamas’ın Türkiye’nin telkinleri ile verdiği kararı olumlu bulduğumuzu ifade ettiğim görüşmede, İsrail’in de kalıcı ateşkes için adım atması gerektiğini vurguladık. Batılı ülkeler başta olmak üzere...
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hamas Hareketi Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye ile telefonda görüştü.