MHP’de seçim coşkusu

24 Haziran seçim sonuçları açıklanmaya devam ederken Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezinde partililer kutlama yaptı.

24 Haziran seçim sonuçları açıklanmaya devam ederken Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezinde partililer kutlama yaptı.

Ankara'da 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimlerinde oy verme işleminin ardından ilk seçim sonuçlarını alan Cumhur İttifakında yer alan AK Parti'liler ve Milliyetçi Hareket Partililer (MHP) bayraklarla sokağa dökülerek, kutlama yaptı. Cumhurbaşkanı Seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan'ın kesin olmayan sonuçlara göre yeniden Cumhurbaşkanı olarak seçimlerde önde gelmesi üzerine partililer hem yürüyerek hem de konvoy oluşturarak Genel Merkeze geldi. Yüzlerce vatandaş MHP Genel Merkezine ulaşarak burada toplanmaya başladı. Büyük sevinç yaşayan AK Parti'li ve MHP'liler ellerindeki Türk bayrağı, AK Parti ve MHP bayraklarıyla sevinç gösterilerinde bulundu. Bozkurt işareti yapan MHP'liler "Ölürüm Türkiyem" şarkıları söyledi. Davullu zurnalı kutlamalar yapılırken, araçlarını bayraklarla donatan vatandaşlar da kornalarla kutlamaya coşku kattı.

Diğer yandan Genel Başkan Bahçeli'nin de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı arayarak tebrik ettiği belirtildi. Seçim sonuçlarının netleşmesinin ardından Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin basın mensuplarına açıklama yapması bekleniyor.

Partililerin coşkusu sürüyor.

MHP’de seçim coşkusu

MHP’de seçim coşkusu

Siyaset Haberleri

CHP lideri Özel: (Kılıçdaroğlu ile görüşmesi) "Cumhurbaşkanı ile yaptığım görüşmeyle ilgili kendisine bilgi verdim, detayların önemli bir kısmını paylaştım"
Bakan Fidan, Gambiya Cumhurbaşkanı Barrow tarafından kabul edildi
CHP’nin eski Genel Başkanları Altan Öymen ve Hikmet Çetin Bilecik’e geldi
Hamas Siyasi Büro üyesi Hamdan: “Müzakerelerde ilerleme sağladık”
CHP Genel Başkanı Özgür Özel: "(Kılıçdaroğlu ile görüşmesi) Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşme hakkında kendisine bilgi verdim. Detayların önemli kısımlarını paylaştım."
Muhtarlık ikisine de yar olmadı
Efeler Belediye Başkanı Yetişkin: "Her konuda çok titiz çalışıyoruz"
CHP’li Başkana gelen tebrik çiçekleri Abdurrahmanlar imamına ev oluyor
Genel Başkan Yardımcısı Zeybekci, Başkan Arslan’ı tebrik etti
Hamas heyeti İsrail’in teklifine yanıt vermek için yarın Mısır’a gidecek