MHP’li Kılavuz: “Uyuşturucu ile mücadele bir milli güvenlik meselesidir”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, 'Unutulmamalıdır ki uyuşturucu en az terör kadar tehlikelidir. Bu anlamda uyuşturucu ile...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, "Unutulmamalıdır ki uyuşturucu en az terör kadar tehlikelidir. Bu anlamda uyuşturucu ile mücadele etmek sadece bireysel ve toplumsal açıdan değil, ülke güvenliği açısından da son derece önemlidir. Uyuşturucu ile mücadele bu noktada bir milli güvenlik meselesidir" dedi.

TBMM'de basın toplantısı düzenleyen MHP'li Kılavuz, uyuşturucu ile mücadele kapsamında tedbirlerin uyuşturucuya başlamadan alınması gerektiğini ifade ederek, "Her şeyden önce gençlerimizin bu melanete hiç başlamamasını temin etmeli, ailelerimiz, okullarımız ve toplum olarak milli bünyemizi bu zararlı maddelerden uzak kılmak için bilinçli olmalıyız. Anne ve babaları ayrı olan yahut ailelerinden tamamen kopmuş olan çocukların takibi bizzat devlet tarafından yapılması gerekiyor. Aile, okul, sivil toplum kuruluşları ve devlet dayanışması ile oluşacak bilinç, bu konudaki en önemli etken olacaktır" ifadelerini kullandı.

Terör örgütlerinin büyük gelir kaynağının uyuşturucu olduğunun altını çizen Kılavuz, "Terör örgütleri ve uyuşturucu baronlarının milyonlarca dolarlık kirli çarkları kırılmalı, bu konuda asla zafiyet gösterilmemelidir. Unutulmamalıdır ki uyuşturucu en az terör kadar tehlikelidir. Bu anlamda uyuşturucu ile mücadele etmek sadece bireysel ve toplumsal açıdan değil, ülke güvenliği açısından da son derece önemlidir. Uyuşturucu ile mücadele bu noktada bir milli güvenlik meselesidir" değerlendirmesini yaptı.

Siyaset Haberleri

Hamas heyeti İsrail’in teklifine yanıt vermek için yarın Mısır’a gidecek
Hamas: “Netanyahu anlaşmaya varmakla ilgilenmiyor"
CIA Başkanı Burns, ateşkes için Mısır’da
AK Partili Yılmaz: "31 Mart’ta sandıkta milletimiz bize bir şeyler söyledi bunun üzerinde çalışmaya başladık"
Yapay zeka ile sel simülasyonu oluşturuldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Tek gayemiz Batı’nın koşulsuz askeri ve diplomatik desteği ile kontrolden çıkan Netanyahu yönetimini ateşkese zorlamak"
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Gazze’ye en çok yardım yapan ülkeyiz."
AK Parti İl Başkanı Ökten’den açıklama; Sadece Koçarlı Belediyesi’nden ücret aldım belediye şirketinden almadım
Erbakan: "İsrail ile ticaretin kesilmesi olumlu"
Bursa Ülkü Ocakları’ndan 3 Mayıs için anlamlı sergi