Mibro yeni akıllı saatini tanıttı

Mibro, GS Active GPS Outdoor Sports Watch’u tanıttı.ZhenShi Information Technology şirketinin bir markası olan Mibro, GS Active GPS Outdoor Sports Watch’un lansmanını gerçekleştirdi. Cihaz, stil, işlevsellik özellikleriyle dikkat çekiy...

Mibro, GS Active GPS Outdoor Sports Watch’u tanıttı.
ZhenShi Information Technology şirketinin bir markası olan Mibro, GS Active GPS Outdoor Sports Watch’un lansmanını gerçekleştirdi. Cihaz, stil, işlevsellik özellikleriyle dikkat çekiyor. Cihazda, yoğun dış mekan aydınlatması altında ekranın kristal netliğinde kalmasını sağlayan yüksek parlaklığa sahip, 1000nit AMOLED ekran yer alıyor. Bu özellik, gözleri yormadan veya gölge arama zahmetine girmeden egzersiz durumlarını gerçek zamanlı izlemek isteyen sporcular için öne çıkıyor.

Ekonomi Haberleri

Bakan Şimşek: “2023 Ağustos ayından itibaren Merkez Bankası brüt rezervi 134,4 milyar dolara ulaştı”
Bakan Şimşek: "Merkez Bankası brüt rezervi 134,4 milyar dolara ulaşırken, swap hariç net uluslararası rezervlerde son bir buçuk aydaki iyileşme 42 milyar dolar oldu."
Karadeniz Havzası’ndaki iller, 52 milyon avroluk AB fonuyla kalkınacak
Letonya’nın Gaziantep Fahri Konsolosluğuna Turizmci Soner Bacaksız getirildi
Irak’la ilişkilerde yeni dönem
Toraman: “Yeşil pasaport tasarılarının önünü açan süreçler en çok sanayicilerimizin faydasına olacak”
SGK Müdürü Kaya: "GSS 99,3’e ulaşmış durumda"
EBRD’den TÜMAD’a Altın Madalya Ödülü
AK Parti TBMM Grup Başkanı Abdullah Güler: "Yurt dışında faaliyet gösteren kripto borsaların kullanımı sonlandırılacak."
AK Parti TBMM Grup Başkanı Abdullah Güler: "İzinsiz kripto faaliyetlerine 3 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası öngörüldü. Halihazırda faaliyet gösteren kurumlara yönelik geçiş süreci olacak. Faaliyet gösterenler 1 ay içeri...