Milas’ta 36 bin metrelik içme suyu hattı tamamlandı

Büyükşehir Belediyesi tarafından Milas’ta 45 Milyon TL’ye mal olacak alt ve üstyapı çalışmaları çerçevesinde 36 bin metre uzunluğundaki içme suyu hattı ve şebeke imalatı tamamlandı.Muğla genelinde modern altyapı sistemlerinin inşa edil...

Büyükşehir Belediyesi tarafından Milas’ta 45 Milyon TL’ye mal olacak alt ve üstyapı çalışmaları çerçevesinde 36 bin metre uzunluğundaki içme suyu hattı ve şebeke imalatı tamamlandı.
Muğla genelinde modern altyapı sistemlerinin inşa edilmesi ve mevcut altyapı hatlarının yenilenmesi için çalışmalarına hız kesmeden devam eden Muğla Büyükşehir Belediyesi, 2022 yılı Aralık ayında Milas Türkevleri, Bozalan ve Çökertme mahalleleri içme suyu hattı ve şebeke imalatına başlamıştı.
36 bin metre yeni içme suyu hattı yapıldı
Çalışmalar çerçevesinde Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü tarafından bölgeye yaklaşık 36 bin metre yeni içme suyu hattını tamamladı. Çalışmaların ardından Çökertme Mahallesine içme suyu verilmeye başladı. Bölgede ayrıca 2 adet 100 ve bir adet 400 m3 kapasiteli iki yeni içme suyu deposunun yapımı devam ediyor. Çalışmalar tamamlandığında bölgede modern altyapı sistemleri oluşturulacak ve kazandırılan ek içme suyu sayesinde 7 bin kişiye aralıksız içme suyu sağlanacak.

Yaşam Haberleri

Yüksekova’da mayıs ayında 6 metrelik kar tünelleri şaşırtıyor
Türkeli’de ölü yunus karaya vurdu
Keşan’da dolu bin 500 dekar ekili arazide zarara yol açtı
Yüksekova mayıs ayında yağan karla beyaza büründü
Eldiveni takan başkan ve kaymakam kenti temizlemek için sahaya indi
Mersin Erdemli’de dolu bin 600 dekar ekili alana zarar verdi
Muhtarlara ‘kokarca’ semineri
Kars’ta baraj, göl ve göletlere girmek yasaklandı
Samsun’un Stratejik Gürültü Haritaları revize edildi
21 bin 300 ton evsel atık toplandı