Milletvekili Uçar, karla mücadele çalışmalarını değerlendirdi

ZONGULDAK (İHA) – AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, AK Parti Kdz.

ZONGULDAK (İHA) – AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Av. Saffet Bozkurt ile birlikte Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş'ı ziyaret etti.

Adalet ve Kalkınma Partisi Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş'ı ziyaret etti. AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Av. Saffet Bozkurt'un da eşlik ettiği ziyarette, AK Parti Gülüç teşkilatı da hazır bulundu.

Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, "Malum süreçlerden dolayı yaşanan bir takım sıkıntılar, bir takım problemleri istişare etmek için belediye başkanımız ile ilçe başkanı arkadaşlarımız ile beraberiz. 1 hafta önce yaşanan kar yağışından dolayı hem bölgemiz hem ilimizin genelinde bir takım sıkıntılar oluştu. Bunların hızlı ve ivedi şekilde çözülmesi, bundan sonraki süreçte de benzer sıkıntılar yaşanmaması için alınacak tedbirleri konuşmak değerlendirme yapmak için bir araya geldik. Bölgemize sık sık gelerek ziyaretleri yapmaya çalışıyoruz. Belediye başkanımız ve ekip arkadaşlarına çalışmalarında başarılar diliyorum" İfadelerini kullandı.

Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Siyaset Haberleri

ABD’den İran’a taziye mesajı
BM Güvenlik Konseyi’nde Reisi için saygı duruşu
Biden: “UCM savcısının İsrailli liderler hakkında tutuklama emri çıkarılması için yaptığı başvuru çok çirkin”
Cumhurbaşkanı Erdoğan:" İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin ölümü nedeniyle 1 gün yas ilan edilmesine karar verdik."
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "(İran) Bayraktar Akıncı İHA, zorlu hava şartlarına rağmen bölgede 7,5 saat arama tarama faaliyeti yaparak toplam 2 bin 100 kilometrelik uçuş gerçekleştirdi."
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Türk demokrasisi, yeni ve sivil bir anayasayı ülkemize kazandırarak darbe geleneği ile hesaplaşmasını tamamlamalıdır."
Hamas’tan UCM’ye tepki: "Hamas, kurbanı cellatla aynı kefeye koyma girişimlerini şiddetle kınıyor”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile telefonda görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı Vekili Muhbir ile görüştü
BM’den İran’a taziye mesajı