Milletvekili Vural Kavuncu’dan Başkan Çetinbaş’a tebrik ziyareti

AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, 20 Ocak Cumartesi günu gerçekleştirilen Genel Kurul'da yeniden AK Parti Kütahya İl Başkanlığı görevine seçilen...

AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, 20 Ocak Cumartesi günu gerçekleştirilen Genel Kurul'da yeniden AK Parti Kütahya İl Başkanlığı görevine seçilen Ali Çetinbaş'a tebrik ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Milletvekili Kavuncu, "Yeniden aynı göreve Ali Çetinbaş başkanımıza başarılar diliyorum. Cumhurbaşkanımızı bağrına basan hemşehrilerimize de şükranlarımı sunuyorum" dedi

Çetinbaş, tebrik ziyareti sebebiyle Milletvekili Kavuncu'ya teşekkür etti. (EFE)

Siyaset Haberleri

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek’ten partililere tasarruf tedbir uyarısı
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: "Bize hazırlanmış bir iddianameyle ilgili olmadık lafı edenler her şeyden önce ellerine ve vicdanlarına bulaşmış ülkücü kanlarını temizleyecek, edeb ve onuru gösterebilmelilerdir."
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: "Yargıya intikal etmiş bir cinayet davasında partimizin ve Ülkü Ocaklarının suçlanması, hatta dahilde ve hariçte Ülkü Ocakları’na suç örgütü gölgesi düşürmek için kolları sıvayan ajanlar...
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: "CHP başkanı terör ve terörist görmek hususunda merakta ise yanı başında vazo gibi tuttuğu DEM’li bölücülere bakması en doğal tercih olacak. Bize üslup uyarısı yapan kişinin önce kendi a...
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: "Bir yanağımıza tokat atana diğerini dönemeyiz, ya aynısıyla cevap veririz ya da uzanan o eli kırıp atarız."
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: "CHP liderinin yolu yol değil. Sözleri itibarlı değildir. Kendisi her şeyi yapacaktır. Sonra da normalleşmeden bahsedecek. Dİyorum ki bu terazi o sikleti çekmez."
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: "Hakkari Belediye Başkanı hamdolsun görevden uzaklaştırılarak gözaltına alınmıştır. Bir teröristin 31 Mart seçimlerinde aday gösterilmesi demokrasiye hakarettir."
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: "MHP’nin herhangi bir milletvekilini terörle ilişkilendirmek, yumuşama pozları veren bir zatın edepsiz beyanatıdır."
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: "Yumuşama kisvesi altında lafla peynir gemisi yüzdürenlerin ne yapacağı ayrıca ele alınmalıdır."
Türkiye ile Azerbaycan arasındaki gaz anlaşması 2030’a uzatıldı