Milli atletlere doping cezası

Uluslararası Atletizm Federasyonu (IAAF), milli atlet Elvan Abeylegesse'nin 2008 Pekin Olimpiyatları'nda kazandığı 2 gümüş madalyayı geri alırken, Gamze...

Uluslararası Atletizm Federasyonu (IAAF), milli atlet Elvan Abeylegesse'nin 2008 Pekin Olimpiyatları'nda kazandığı 2 gümüş madalyayı geri alırken, Gamze Bulut'un ise 2011'den bu yana olan derecelerini iptal etti.

Atletizm'de doping cezaları kapsamında Elvan Abeylegesse'nin 2008 Pekin Olimpiyatları'nda kazandığı gümüş madalyalar Uluslararası Atletizm Federasyonu tarafından geri alındı. 2012 Olimpiyat Şampiyonu Gamze Bulut'un 2011'den bu yana elde ettiği dereceleri de doping gerekçesiyle iptal edildi.

Spor Haberleri

Türkiye Basketbol Süper Ligi: Manisa BBSK: 80 - P. Karşıyaka: 98
TFF 2. Lig: Belediye Derincespor: 2 - Denizlispor: 1
TFF 2. Lig’de play-off eşleşmeleri belli oldu
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta Amed Sportif Faaliyetler, ligin 38. haftasında Menemen FK ile 0-0 berabere kalarak sezonu 81 puanla lider tamamladı ve Trendyol 1. Lig’e yükselmeye hak kazandı.
TFF 2. Lig: Karaman FK: 1 - Somaspor: 4
Trendyol Süper Lig: İstanbulspor: 0 - Adana Demirspor: 1 (İlk yarı)
TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta Esenler Erokspor, ligin 38. haftasında Serik Belediyespor’u 6-0 mağlup ederek sezonu 83 puanla lider tamamladı ve Trendyol 1. Lig’e yükselmeye hak kazandı.
Arsenal, Bournemouth karşısında 3 puanı 3 golle aldı
Golden Horn Rowing Cup’ta ilk gün tamamlandı
Trendyol Süper Lig: İstanbulspor: 0 - Adana Demirspor: 1 (Maç devam ediyor)