"Mola Evi" projesi hayata geçiyor

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, engelli annelerinin haftanın belirli günlerinde çocuklarını emanet edebilecekleri 'Mola Evi' projesinin en kısa...

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, engelli annelerinin haftanın belirli günlerinde çocuklarını emanet edebilecekleri "Mola Evi" projesinin en kısa sürede hayata geçireceğini müjdeledi.

Başkan Çetin, özel çocukların annelerinin yaşadığı sıkıntıları çok iyi bildiğini belirterek, "Bu sıkıntıları ortadan kaldırmak için Mola Evi projesi geliştirdik. Bu projemiz en kısa zamanda hayata geçirilecek. Özel çocuklarımızın anneleri haftanın iki günü 4 saat çocuklarını Mola Evi'ne gönül rahatlığı ile emanet edip kendine zaman ayırabilecek" dedi.

Proje ve ortak çalışmaya her zaman açık olduklarını belirten Başkan Çetin, "Toplum yararına olan her projede biz varız" ifadesini kullandı.

Biz de Varız Destekleme Derneği Başkanı Esin Parlak da, Başkan Soner Çetin'e özel çocuklara ve ailelerine verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Başkan Çetin'in toplumsal konulardaki duyarlılığından övgüyle söz eden Esin Parlak, "Her proje ve etkinliğimizde büyük destek görüyoruz. Sayın Başkana tüm çocuklarımız ve aileleri adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

"Mola Evi" projesi hayata geçiyor

"Mola Evi" projesi hayata geçiyor

Türkiye Haberleri

MAST İzmir Boat Show kapılarını açtı
ABD’nin Gazze kıyısına inşa ettiği iskelenin yüzde 50’den fazlası tamamlandı
Nevşehir’e şehit ateşi düştü
Efeler’de 1 Mayıs kutlamaları
Mersin’de 1 Mayıs coşkuyla kutlandı
İsrail, 7 Ekim’den bu yana ilk kez Erez Sınır Kapısı’nı Gazze’ye insani yardım için açtı
Başkan Aydın 1 Mayıs’ı emekçilere birlikte kutladı
Uşak’ta 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü etkinliklerle kutlandı
Alanya’da 1 Mayıs kutlaması
Hak-İş Genel Başkanı Arslan: "1 Mayıs, işçi iradesinin ve insan olma onurunun yükseldiği gündür"