MUBA Çikolata açıldı

Kayseri Lokantacılar ve Pastacılar Odası Denetim Kurulu Üyesi Nebi Başpınar'a ait MUBA Çikolata&Şekerleme isimli işyeri açıldı.

Kayseri Lokantacılar ve Pastacılar Odası Denetim Kurulu Üyesi Nebi Başpınar'a ait MUBA Çikolata&Şekerleme isimli işyeri açıldı.

Camikebir mahallesi Maarif caddesinde bulunan işyerinin açılışına Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlı, Kayseri Lokantacılar ve Pastacılar Odası Başkanı Altan Aydemir, davetliler ve vatandaşlar katıldı. Dualarla açılışı yapılan işyerinin hayırlı olması temennisinde bulunan Oda Başkanı Aydemir; "Bugün şekerleme, çikolata işletmesinin açılışını yaptık. Ülkemiz zor ve sıkıntılı süreçten geçiyor. Bu süreçte esnafımız her zaman ülkesinin, devletinin yanında. Ülkemiz üzerinde çok oyunlar oynandığı için bizler üreterek ve istihdam sağlayarak ülkemize destek veren esnaf kuruluşuyuz. Oda olarak her zaman üyelerimizin her türlü sorun ve sıkıntılarında beraber çalışmalar içerisindeyiz. Bugün Kayserimize gerçekten marka olabilecek işletme açıldı. Cesaretlerinden dolayı kendilerini tebrik ediyorum. İşyerimizin hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Açılışa katılanlar daha sonra işyerini gezerek bilgi aldı.

MUBA Çikolata açıldı

MUBA Çikolata açıldı

Ekonomi Haberleri

TCMB: “Menkul kıymet tesisine ilişkin düzenleme yürürlükten kaldırılmıştır”
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Türkiye-Azerbaycan İş Forumu’na katıldı
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu: “Azerbaycanlı kardeşlerimizle birlikte Karabağ bölgesinin gelişmesi için üzerimize düşenleri yapmaya hazırız”
Türkiye-Cezayir KEK 12. Dönem Toplantısı’nın kapanış oturumu Ankara’da gerçekleştirildi
Serdivan Belediyesi’nde 2023 yılı kesin hesabı onaylandı
Alparslan Group’tan çiftçilere muhteşem showroom
Kuşadası’na üç gemiyle toplam 6 bin 590 turist geldi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Azerbaycanla ekonomik ilişkilerin daha da güçlenmesi yönünde KEK Mekanizması’na önem veriyoruz"
Büyükşehir’den Deprem ve Depremin İnşaat Sektörüne Etkileri çalıştayı
TPF Başkanı Ömer Düzgün: "Sektörün geleceğini için herkesi mutlu edecek yasal düzenlemelere ihtiyaç var"