Muğla İl Kros Takımı üçüncü oldu

Seydikemer Atatürk Ortaokulu Öğrencisi Efe Salih Yatır’ın da aralarında bulunduğu Muğla İl Kros Takımı, Denizli’de gerçekleşen Anadolu Yıldızlar Ligi Kros Bölge Şampiyonası’nda üçüncü oldu.Anadolu Yıldızlar Ligi Kros Bölge Şampiyo...

Seydikemer Atatürk Ortaokulu Öğrencisi Efe Salih Yatır’ın da aralarında bulunduğu Muğla İl Kros Takımı, Denizli’de gerçekleşen Anadolu Yıldızlar Ligi Kros Bölge Şampiyonası’nda üçüncü oldu.

Anadolu Yıldızlar Ligi Kros Bölge Şampiyonası, Denizli’nin ev sahipliğinde PAÜ Kros Parkurunda gerçekleştirildi. 10 farklı ilden gelen 160 genç atletin katılımıyla düzenlenen şampiyonada, Seydikemer Atatürk Ortaokulu öğrencisi Efe Salih Yatır’ın da yer aldığı Muğla İl Takımı kıyasıya geçen yarışmalar sonucunda üçüncülük elde etti.

Yarışmaların ardından düzenlenen ödül töreninde, başarılı sporcular ve onları yetiştiren antrenörler ödüllerini aldı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Sporcularımızın ve antrenörlerimizin emekleri, bu başarıyla taçlandırılmıştır. Tüm ekip olarak gurur duyuyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz” denildi.

Türkiye Haberleri

Gümüşhane’nin özel bireylerinden ‘çiçek’ gibi program
Gümüşhane’de çocuklar sinema keyfiyle bilinçleniyor
Melikgazi Belediyesi’nden nitelikli kurban pazar yerleri
Glisemik indeks şeker hastaları için büyük önem taşıyor
Genç sporcular koltuğu devraldı
Sultanbeyli’de kurban hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor: Yüzde 60’ı tamamlandı
Çanakkale’de canlı hayvan nakil araçları kontrolleri sıklaştırıldı
Başkan Tetik, Halk Günü’nde vatandaşın sorunlarını dinledi
Köyceğiz’de özel öğrencilere kano etkinliği düzenlendi
Kahramanmaraş’ta dondurma şenliği düzenlendi