Muhtarlık binalarında tadilat yapılıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi A Takımı ekipleri, zamanla yıpranan muhtarlık binalarının iç cephesini boyayarak, bakım ve tadilat yapıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi A Takımı ekipleri, zamanla yıpranan muhtarlık binalarının iç cephesini boyayarak, bakım ve tadilat yapıyor.

Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezinde sağladığı hizmetleri ve imkanları kırsal mahallelere de sunarak vatandaşların ortak kullanım alanlarını güzel bir görünüme kavuşturuyor. Gelen talepler doğrultusunda kırsalın ihtiyaçlarını karşılayan büyükşehir, bu kapsamda muhtarlık hizmet binalarının eksiklerini de tamamlıyor. Muhtarlıkların kapı, boya, kalebodur, fayans, kırtasiye, temizlik maddesi gibi ihtiyaçları karşılanırken, A Takımı ekipleri hizmet binalarının tamiratını ve tadilatını yaparak, vatandaşların güzel ve konforlu bir ortamda hizmet almasını sağlıyor.

Talep üzerine Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı Kırsal Hizmetler Şube Müdürlüğü'ne bağlı A Takımı ekiplerince, İzmit ilçesi Çayırköy Mahalle Muhtarlığı hizmet binasının iç cephesi boyanarak, genel temizliği yapıldı.

Yerel Haberleri

Sağlık hizmeti ihracatında Türkiye’nin gücüne güç katacak
Başkan Özlü şehir konforunda köy konseptini anlattı
Altı Nokta Körler Derneği Kütahya Şubesinden anlamlı ziyaret
1919 metrelik Türk bayrağıyla yürüdüler
Elazığ’da fener alayı renkli görüntüler oluşturdu
Erzurum’da fener alayı düzenlendi
Kilis’te fener alayı düzenlendi
Trafik kazasında hayatını kaybeden Uzman Çavuş son yolculuğuna uğurlandı
19 Mayıs Bayramında vatandaşlar doyasıya eğlenmenin tadını çıkardılar
Uluslararası Odunpazarı 3D Gençlik Festivali’nde tiyatro ekipleri stant açtı vatandaşları bilgilendirdi