MÜSİAD Diyarbakır Şubesi'nden iftar

DİYARBAKIR (AA) - Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSAİD) Diyarbakır Şubesi, iftar yemeği verdi.Sur ilçesindeki bir otelde verilen iftar yemeğine, kamu kurumu ve bazı sivil toplum...

DİYARBAKIR (AA) - Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSAİD) Diyarbakır Şubesi, iftar yemeği verdi.

Sur ilçesindeki bir otelde verilen iftar yemeğine, kamu kurumu ve bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

MÜSİAD Diyarbakır Şubesi Başkanı İsmail Özşanlı, iftar programında yaptığı konuşmada, 9 bin yıllık geçmişiyle 33 medeniyete ev sahipliği yapan kadim şehir Diyarbakır'da değerlerine her ortamda sahip çıkmayı asli vazife olarak gördüklerini söyledi.

Bölgenin huzur, güven ve istikrarının öncelikleri olduğunu vurgulayan Özşanlı, şöyle konuştu:

"Bu nedenledir ki ülkemiz için hayati önem taşıyan çözüm sürecini çok önemsiyor, devam etmesi gerektiğini düşünüyoruz. MÜSİAD ailesi olarak sadece rekabet ederek değil, paylaşarak büyümeyi benimsedik. Bizler 'benim olmalı' demeyip, 'birlikten güç doğar' demeyi ilke edinmiş gönül dostlarıyız."

İsrail'in Gazze'ye uyguladığı şiddeti de kınayan Özşanlı, konuşmasını şöyle tamamladı:

"Dünyanın neresinde, kim tarafından yapılarsa yapılsın her türlü zulmün, insanlık suçu olduğuna inanıyoruz. Bu nedenledir ki İsrail'in Gazze'ye yönelik şiddetini kınıyoruz. Bu saldırılar olurken, gerek Gazze ile aynı kutsal değerlere sahip İslam dünyası, gerekse evrensel hukuk kurallarının bağlayıcılığına inanan dünya ülkeleri, suskunluğunu bozarak, insanlık adına gerekli olan tüm adımları atmalı ve insan olmanın verdiği sorumluluk adına her türlü desteği sağlamalıdır diye düşünüyoruz." 

Yerel Haberleri

Hafız öğrenciler finalde yarıştı
Odunpazarı’nda mayıs ayı meclis toplantıları başladı
Özlü “Birlikte büyük projelere imza atacağız”
DİKAB Başkanı Faruk Özlü oldu
Rektör Sözbir “Bilim olmadan teknoloji olmaz”
Batman’da nefes borusuna simit kaçan öğrenci ‘Heimlich’ manevrası ile kurtarıldı
Gözler asırlık gelenek için gün sayıyor
Sinop’ta kayıp sulama boruları bulundu: Özel İdare kesmiş, komşu köy kaldırmış
Yalnız yaşayan kadının evinden 3 kamyon çöp çıktı
Aksaray’da çocukların merakla beklediği eğlence merkezi şekilleniyor