Muş'ta yol kapatma eylemi sürüyor

Terör örgütü PKK yandaşları tarafından 2 gündür kapalı tutulan Varto-Karlıova karayolunun açılması için güvenlik güçlerince operasyon başlatıldı. Çıkan olaylarda 2 kişi yaralandı.

Terör örgütü PKK yandaşları yönünden 2 gündür kapalı tutulan Varto-Karlıova karayolunun açılması için güvenlik güçlerince operasyon başlatıldı. Molotofkokteyli, havai fişek ve taşla saldıran göstericilere biber gazıyla müdahale edilen olayda 2 şahıs yaralandı.

Alınana bilgiye göre, Muş'un Varto ilçesine 15 kilometre uzaklıktaki Leylek köyü mevkisinde Varto-Karlıova karayolunu kapatan terör örgütü yandaşlarına, güvenlik güçlerince operasyon düzenledi. 

Operasyonda, dün akşam yakılan yakıt tankeri kaldırılarak yol trafiğe açıldı. Ancak yolun ilerisinde olan 2 vasıtası daha ateşe verici göstericiler, yolu yine kapattı. Daha sonra molotofkokteyli, havai fişek ve taşla saldıran göstericilere basınçlı su ve biber gazıyla müdahalede bulunuldu.

Olayda yaralanan 2 gösterici kaldırıldığı Varto Devlet Hastanesi'ne yapılan ilk müdahalenin ardından Muş Devlet Hastanesi'ne getirildi.

Yolun halen kapalı bulunduğu bölgede gerginlik devam ediyor.

Güncel Haberleri

6 ilde araçların şasi ve motor numaralarını değiştirerek satan zanlılara operasyon: 11 gözaltı
Sosyal medyada tanıştığı şahsa 360 bin TL’sini kaptırdı
Başkan geçit, mahalle muhtarlarıyla istişare toplantılarına başladı
Ölmeztoprak’tan Topsöğüt ile Dilek’te inceleme
Battalgazi, yeni imar yoluyla değer kazanıyor
Malatya’da Asayiş olaylarında yüzde 50 gerileme
Battalgazi, yeni imar yoluyla değer kazanıyor
Başkan Geçit, istişare toplantısına katıldı
Malatya’da ’Trafik ve İlkyardım Haftası’ etkinliklerle kutlandı
Çok sevdiği eşinin ardından kitap çıkardı