Mustafa Aksoy oyunu kullandı

Türkiye Mahalli İdareler Genel Seçimleri için sandık başına giden Milliyetçi Hareket Partisi Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy, ' Sandıklar kapandığı...

Türkiye Mahalli İdareler Genel Seçimleri için sandık başına giden Milliyetçi Hareket Partisi Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy, " Sandıklar kapandığı ve sayıma başlandığı andan itibaren, milletimizin hür iradesine geçmiş seçimlerde olduğu gibi saygı duyacağız " dedi

Cumhur İttifakı üyesi Milliyetçi Hareket Partisi Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy, Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oyunu kullanmak üzere eşi Kamile Aksoy ile birlikte Muhammet Oğuz Kılınç Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne geldi. 1302 nolu sandıkta eşi ile birlikte oyunu kullanan Aksoy, okul çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Seçimlerin tüm Türkiye'ye hayırlı olmasını dileye Aksoy " İnşallah bütün seçmenlerimizde vatandaşlık bilinci ve şuuru içerisinde bugün demokrasinin de gereğince sandıklara giderler ve sandıklara sahip çıkarlar. Saat 17.00'da sandıklar kapandığı ve sayıma başlandığı andan itibaren, milletimizin hür iradesine geçmiş seçimlerde olduğu gibi saygı duyacağız. Milliyetçi Hareket Partisi ile Adalet ve Kalkınma Partisi, Cumhur İttifakı kapsamında Antalya'da bütün teşkilat kademeleri birlik beraberlik içerisinde başkan adaylarımız ve belediye meclis üyesi adaylarımızla ciddi bir gayret ve çalışma yürüttüler. Bu sürede seçmene vatandaşımıza kendimizi anlatabildiğimizi ümit ediyorum." dedi.

Mustafa Aksoy oyunu kullandı

Mustafa Aksoy oyunu kullandı

Siyaset Haberleri

Rusya’dan İran’a yardım teklifi
Dışişleri Bakanlığından Yunanistan’da düzenlenen bazı etkinliklere ilişkin açıklama
Dışişleri Bakanı Fidan, Pakistan’da
TBMM Başkanı Kurtulmuş, Türkiye’nin Astana Büyükelçiliğini ziyaret etti
Suudi Arabistan ve Katar’dan, İran’a Reisi’yi arama-kurtarma çalışmalarına yardım teklifi
CHP Genel Başkanı Özel: "Bu sefer bu işi yarım bırakmayacağız, Atatürk’ün vasiyeti yerine getirilecek"
İran Cumhurbaşkanı Yardımcısı Mensuri: "Helikopterdeki 2 kişiyle birkaç kez irtibat kurduk”
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Reisi ve heyetinden bir an önce iyi haberler almayı umuyorum"
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Türkiye Cumhuriyeti olarak İran makamlarıyla tam irtibat ve koordinasyon halinde hadiseyi yakından takip ettiğimizi ve gereken her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum.”
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “İran Cumhurbaşkanı, kardeşim Sayın İbrahim Reisi ve heyetinin bir helikopter kazası geçirmiş olması bizleri derinden üzmüştür.”