Mustafa Ati Göksu: “Maç berabere bitebilirdi”

TFF 1. Lig'in 8. haftasında Keçiörengücü'ne 1-0 mağlup olan Balıkesirspor'da Teknik Sorumlusu Mustafa Ati Göksu, 'Çok net bir pozisyonumuz vardı onu gole...

TFF 1. Lig'in 8. haftasında Keçiörengücü'ne 1-0 mağlup olan Balıkesirspor'da Teknik Sorumlusu Mustafa Ati Göksu, "Çok net bir pozisyonumuz vardı onu gole çevirebilseydik maç berabere bitebilirdi" dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Balıkesirspor Teknik Sorumlusu Mustafa Ati Göksu, "Başlangıçta çok zor bir maç olacağını biliyorduk. Öncelikle Keçiörengücü de zor bir takım. Disiplinli takım. Onların da bizim de puana ihtiyacımız vardı. 45. dakikada gol yeyince sistemde değişiklik oldu. İlk yarıda Keçiörengücü daha iyi oynadı ama. İkinci yarıda biz oyunu pas yaparak düzelttik. Çok net bir pozisyonumuz vardı onu gole çevirebilseydik maç berabere bitebilirdi. Bu maçı unutup önümüzdeki maçlara bakacağız. Önümüzdeki haftalarda puanlar alarak yolumuza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Spor Haberleri

Hikmet Karaman: “Üç puan aldığımız için mutluyuz”
Denizlispor, 2. Lig’e mağlubiyetle veda etti
Bingöl’de öğrencilere malzeme desteği
Trendyol Süper Lig: İstanbulspor: 0 - Adana Demirspor: 1 (Maç sonucu)
HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası finalinde Yalıkavak ile Konyaaltı Belediyesi eşleşti
Avrupa şampiyonu Fenerbahçe Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ligde finale yükseldi
Türkiye Basketbol Süper Ligi: Manisa BBSK: 80 - P. Karşıyaka: 98
TFF 2. Lig: Belediye Derincespor: 2 - Denizlispor: 1
TFF 2. Lig’de play-off eşleşmeleri belli oldu
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta Amed Sportif Faaliyetler, ligin 38. haftasında Menemen FK ile 0-0 berabere kalarak sezonu 81 puanla lider tamamladı ve Trendyol 1. Lig’e yükselmeye hak kazandı.